aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤο όνειρο του μικρού φαν της Πάφος FC και το Γιουρόπα Λιγκ (video)

Το όνειρο του μικρού φαν της Πάφος FC και το Γιουρόπα Λιγκ (video)

Τον περασμένο χειμώνα, η Ουράλ βρήκε έναν πιστό οπαδό στην Κύπρο. Η οικογένεια του Σεβάστιαν Τοκάρεβ μετακόμισε από τη Ρωσία όταν ήταν έξι μηνών. Στην Πάφο, ο Σεβάστιαν βρήκε φίλους, πηγαίνει στο σχολείο και παίζει ποδόσφαιρο.

Τον περασμένο αποφάσισε να επισκεφθεί έναν αγώνα της Ουράλ και από τότε, έγινε φίλος για όλους τους παίκτες και το προσωπικό της ομάδας. Η Ural TV ετοίμασε μια ιστορία γι’ αυτή τη φιλία, με τον Σεβάστιαν να την διηγείται. Μεταξύ άλλων, ο μικρός μιλά και για την επιθυμία του, που είναι η Ουράλ να αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ και να δώσει ματς κόντρα σε κυπριακή ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχασε το μέτρημα, ακόμα τρώει γκολ η Καρμιώτισσα! (video)

«Εγώ θέλω πάρα πολύ η Ουράλ να αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ και να έρθει στην Κύπρο για να παίξει είτε με τον ΑΠΟΕΛ, είτε με την Ομόνοια, είτε με την Ανόρθωση, είτε με την ΑΕΚ. Στην Κύπρο υποστηρίζω την Πάφος FC και αν η ομάδα μου εδώ κερδίσει το κύπελλο και παίξουν μαζί στην Ευρώπη, τότε εγώ στηρίξω την Ουράλ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ