aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤο «όχι» του Ράσιαν Μέρφι, την έκανε αφεντικό για εξάδα

Το «όχι» του Ράσιαν Μέρφι, την έκανε αφεντικό για εξάδα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η δεύτερη νίκη κατά το τρέχον έτος, έστειλε την Πάφος FC στον προθάλαμο της πρώτης εξάδας! Η ομάδα του Στιβ Κωνσταντινίδη, κατέβαλε την αντίσταση της Ένωσης στο «Στέλιος Κυριακίδης» με 2-1 και βρίσκεται ένα μόλις βαθμό μακριά από τη Δόξα (6η), ομάδα που αντιμετωπίζει μάλιστα την ερχόμενη Τρίτη στο Μακάρειο Στάδιο. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Ερμή και όπως γίνεται αντιληπτό, φτάνοντας στο απόλυτο βαθμών, εξασφαλίζει αυτομάτως την 6η θέση.

Ο Ράσιαν Μέρφι, ήταν ο λυτρωτής για την Πάφος FC. Ο 22χρονος Άγγλος επιθετικός, με άπιαστη κεφαλιά στο 88ο λεπτό, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Ένωσης. Το σκορ είχε ανοίξει ο Όνι Βαλακάρι στο 16′ με εκτέλεση πέναλτι (χέρι του Μπελόνε) ενώ με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε προσωρινά η ομάδα του Παραλιμνίου στο 79′ (χέρι του Αουρέλιο).

Το ψεσινό παιχνίδι στην Πάφο με το οποίο ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστική, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Στο μεγαλύτερο διάστημα, οι ποδοσφαιριστές συναγωνίζονταν ο ένας τον άλλον για το ποιος θα υποπέσει στα περισσότερα λάθη. Χωρίς καθαρό μυαλό και κυρίως, χωρίς την απαιτούμενη συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια, «ξόδεψαν» τις ευκαιρίες που με τόσο κόπο δημιούργησαν. Ο διαιτητής, Βασίλης Δημητρίου, σφύριξε 48 φάουλ (!) και αναγκάστηκε να βγάλει από το τσεπάκι του 9 φορές την κίτρινη κάρτα.

Οι βυσσινί, όταν έμειναν πίσω στο σκορ για πρώτη φορά, έβγαλαν αντίδραση και σε τρεις φάσεις, πριν από την ισοφάριση, έστειλαν προειδοποιητικά μηνύματα. Οι γαλάζιοι, μετά από τα κενά διαστήματα και το 1-1, ανέτειναν τις προσπάθειές τους, «απάντησαν» και θα μπορούσαν να πετύχουν άλλο ένα γκολ στο τετ α τετ του Τόρες με τον Γκαντσέφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ