aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤο κύπελλο ανήκει στο παρελθόν για την Πάφος FC

Το κύπελλο ανήκει στο παρελθόν για την Πάφος FC

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το πάλεψε όσο μπορούσε η Πάφος FC για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου, όμως δεν τα κατάφερε, παρά την υπεροχή που είχε στο δεύτερο ημίχρονο. Το γκολ του Σιρόκ στο 17’ έδωσε ελπίδες, όμως στη συνέχεια και μετά που δέχθηκε την ισοφάριση στο 28’ από το σημείο του πέναλτι, μειώθηκαν και οι πιθανότητες. Είχε όμως τις ευκαιρίες στην επανάληψη η ομάδα της Πάφου να πετύχει ένα γκολ και να βρεθεί αυτή στα προημιτελικά.

Ο θεσμός του κυπέλου ανήκει στο παρελθόν και πλέον αυτό που έχει σημασία για τους γαλάζιους, είναι να παρουσιαστούν πανέτοιμοι  στα παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί το αυριανό με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι, στο οποίο οι δυσκολίες θα είναι πολλές. Δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ανγούλο, ενώ δεν είναι έτοιμοι οι Νέμετς και Μπεριγκόν.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του Κάμερον Τόσακ. Ορισμένοι μάλιστα ποδοσφαιριστές έχουν ήδη ανεβάσει την απόδοση τους, κάτι που αυξάνει την πίστη πως η Πάφος FC θα μαζέψει αρκετούς βαθμούς στην συνέχεια, στα έξι παιχνίδια που έχει να δώσει. Η Παφιακή ομάδα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Εθνικό (εκτός), την ΑΕΛ (εντός), τον Απόλλωνα (εντός), την Ένωση (εκτός), τον ΑΠΟΕΛ (εντός) και τη Δόξα (εκτός).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ