aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤο «καρφί» του Σαλγκάδο μάθημα για όλους

Το «καρφί» του Σαλγκάδο μάθημα για όλους

Πήρε φόρα ο Μίτσελ Σαλγκάδο μετά το τέλος του αγώνα της Πάφος FC με την Ομόνοια. Και τα λόγια ενός ποδοσφαιριστή με τις παραστάσεις και την τεράστια καριέρα του Ισπανού είναι βαρύνουσας σημασίας.

Ο Σαλγκάδο, που λέτε, κρατούσε μανιάτικο στους Ρώσους ιδιοκτήτες της παφιακής ομάδας την επιλογή τους το περασμένο καλοκαίρι να πορευτούν με τον Χένινγκ Μπεργκ (αντί αυτού). Και δεν δίστασε να ρίξει το «καρφί» του. «Πέρσι αποφάσισαν να πάνε με άλλον προπονητή. Εγώ τους είπα τι θέλω και αποφάσισαν να κινηθούν με διαφορετικό τρόπο», είπε με παράπονο ο Σαλγκάδο.

Βέβαια, το… ζουμί ήταν στη συνέχεια, αφού ακολούθησε μάθημα φιλοσοφίας στους ιδιοκτήτες της Πάφος FC. «Κάποιες φορές παίρνουν αποφάσεις επειδή βιάζονται. Τους συμβουλεύω να είναι ήρεμοι. Πρέπει να πηγαίνουμε σιγά – σιγά. Ο ΑΠΟΕΛ είναι… ΑΠΟΕΛ. Όμως, μια μέρα θα τους κερδίσουμε. Είμαι σίγουρος πως μια μέρα η Πάφος FC θα κερδίσει τον τίτλο», εκτίμησε ο Σαλγκάδο.

Τα λόγια του Ισπανού μοιάζουν με πυξίδα, όχι μόνο για την ομάδα της Πάφου, αλλά για κάθε νεοφανή πρόεδρο ή ιδιοκτήτη ομάδας που στοχεύει στην κορυφή. Με 371 εμφανίσεις στη Ρεάλ Μαδρίτης και 81 παρουσίες σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι ξέρει από μπαλίτσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ