Το ιδανικό κλείσιμο και οι ανυπομονησία στα… ύψη!

Ο Ζέλικο Κόπιτς αξιοποιεί τη διακοπή για να βελτιώσει την ομάδα του σε δύο τομείς...

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με την απόκτηση των Μπακαρί Σακό, Ντάνι Γουίλιαμς και Γεράσιμου Φυλακτού, έκλεισε με τον πλέον ιδανικό τρόπο η μετεγγραφική περίοδος για την Πάφος FC. Ο εξτρέμ από το Μάλι και ο ανασταλτικός χαφ από της ΗΠΑ, αμφότεροι με καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ, αναμένεται να προσδώσουν ποιότητα στους γαλάζιους. Όσο για τον Κύπριο μέσο, αποτελεί έμπειρη και δοκιμασμένη λύση, άλλωστε πέρασε προ δύο ετών από τις τάξεις τους.

Όπως είναι λογικό, στα ύψη έχει ανέβει ο ενθουσιασμός των φίλων της Πάφος FC, οι οποίοι αναμένεται να συνεχίσουν το δυναμικό παρών τους. Κάτι που έκαναν κυρίως στο ματς με την ΑΕΚ στο «Στέλιος Κυριακίδης» και παρά την ήττα (0-2) δεν πτοήθηκαν, ίσα-ίσα που οι τελευταίες μετεγγραφές τους έκαναν να την ξεχάσουν. Ασφαλώς, αναρωτιούνται πότε θα δουν τα νέα αποκτήματα σε δράση.

Πάντως, οι παράγοντες της Πάφος FC λένε ότι οι Σακό και Γουίλιαμ βρίσκονται σε ικανοποιητική αγωνιστική κατάσταση και δεν θα χρειαστούν πολύ χρόνο να βρεθούν σε ετοιμότητα. Ο πρώτος μάλιστα εντάχθηκε στις προπονήσεις των γαλάζιων, όπως και ο Φυλακτού. Όσο για Αμερικανό, έφυγε από την Κύπρο και θα επιστρέψει στις αρχές της νέας εβδομάδας για να εγκατασταθεί στην Κύπρο και να πιάσει δουλειά.

Σε δύο ταμπλό ο Ζέλικο Κόπιτς

Ο Ζέλικο Κόπιτς αξιοποιεί τη διακοπή για να βελτιώσει την ομάδα του σε δύο τομείς. Από τη μια εντόπισε στα δύο επίσημα ματς ότι προς το τέλος η ομάδα έβγαλε κούραση και δούλεψε στη φυσική κατάσταση και από την άλλη, επικεντρώθηκε στην τακτική. Γι’ αυτό άλλωστε υπήρξαν ημέρες στην εβδομάδα, που έγιναν δύο προπονήσεις.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ