aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤο... φωνάζει πως θέλει μετεγγραφή ο Βαλακάρι

Το… φωνάζει πως θέλει μετεγγραφή ο Βαλακάρι

Ο Όνι Βαλακάρι δήλωσε χθες ότι ήρθε η ώρα για να πάρει μετεγγραφή από την Πάφος FC σε ομάδα πιο προηγμένου πρωταθλήματος. Ο Φινλανδός μίλησε στο «MTV Urheilu» και δεν θα μπορούσε να το πει πιο ξεκάθαρα: «Νιώθω ότι αυτό χρειάζομαι. Νιώθω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσω. Οι νέοι χώροι και τα νέα ερεθίσματα δίνουν ανάπτυξη, αυτό νιώθω ότι μου λείπει τώρα».

Ο ίδιος εξέφρασε την πίστη ότι μια μετεγγραφή είναι πολύ πιθανή και πρόσθεσε: «Ο λόγος που ήρθα στην Πάφο ήταν η πρόθεσή τους να με πουλήσουν. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να βρούμε έναν καλό σύλλογο και ένα ποιοτικό περιβάλλον»

Ο Βαλακάρι πάντως έδειξε τη δυσαρέσκειά του επειδή δεν τον παραχώρησε η ομάδα του σε προηγούμενες περιπτώσεις, που υπήρχαν οι προϋποθέσεις: «Περίμενα ότι η μετεγγραφή θα είχε έρθει ενωρίτερα. Ήθελα να φύγω από την προηγούμενη σεζόν και το ξεκαθάρισα στον σύλλογο. Υπήρξαν προσφορές από ευρωπαϊκές χώρες, τις οποίες ο σύλλογος έχει αρνηθεί, αν και νομίζω ότι υπήρξαν αρκετά καλά χρήματα σε προσφορά. Είχα ήδη συμφωνήσει με έναν σύλλογο, αλλά οι ομάδες δεν μπορούσαν να έρθουν σε συμφωνία».

Από εκεί και πέρα, η αποστολή της Πάφος FC βρίσκεται στη Λετονία, όπου πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Εκεί θα παραμείνει έως τις 22 Ιουλίου, ημέρα που θα αναχωρήσει για την Αυστρία, όπου θα διεξαχθεί το δεύτερο σκέλος. Όπως δήλωσε μάλιστα προσφάτως ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων, Πολύβιος Παλιούρας, έχουν διευθετηθεί δυνατά φιλικά με τις Ουντινέζε και Έμπολι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ