aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤο φωνάζει (και) με πράξεις

Το φωνάζει (και) με πράξεις

«Φέτος θα είναι αλλιώς» έλεγαν και ξανάλεγαν οι άνθρωποι της Πάφος FC όλο το καλοκαίρι. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο οι γαλάζιοι έχουν θέσει υψηλούς στόχους και υπάρχουν φιλοδοξίες για κάτι πολύ καλό.

Είναι όμως οι πράξεις τους που το φώναζαν περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Η παφιακή ομάδα, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, κινήθηκε γρήγορα, ενισχύθηκε όσο έπρεπε και εκεί που έπρεπε, ενώ παράλληλα διατήρησε και τον περσινό κορμό της στον οποίο έκτισε. Πάνω από όλα, όμως, πραγματοποίησε σωστή προετοιμασία, υπό τις οδηγίες ενός έμπειρου προπονητή με ευρωπαϊκές παραστάσεις.

Η αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου ήταν απλά η επιβεβαίωση ότι ο πήχης έχει μπει ψηλά φέτος. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά συνολικά η επιβλητική εμφάνιση που έφερε το 4-0 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Οι ποδοσφαιριστές του Ντάρκο Μίλανιτς έκαναν «σμπαράλια» την άμυνα των γαλαζοκιτρίνων και ταυτόχρονα διατήρησαν με σχετική ευκολία το μηδέν παθητικό.

Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που αγωνίστηκαν για την Πάφος FC αξιολογούνται με θετικό πρόσημο, ωστόσο είναι η αλήθεια πως τα βλέμματα τράβηξαν οι δύο σκόρερ του ματς, Όνι Βαλακάρι και Γουίλι Σεμέδο. Οι δύο τους έδειξαν από την πρεμιέρα κιόλας πως θα αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα (μαζί με τον Πάντσεον), και θα την «κουβαλήσουν» στις πλάτες τους με «όνειρο» ένα από τα πέντε… μαγικά χαρτάκια που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αν και ακόμα βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αν ισχύει αυτό που λένε ότι «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», τότε με δεδομένη την σπουδαία αρχή που πραγματοποίησε η παφιακή ομάδα, το μέλλον της όσον αφορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο προδιαγράφεται «λαμπρό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ