aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤο μπαλάκι στην Πάφος FC για τον Κανέ

Το μπαλάκι στην Πάφος FC για τον Κανέ

Ο Μαμαντού Κανέ ήταν εκ των διακριθέντων της Πάφος FC καθόλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, καταγράφοντας 36 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πετυχαίνοντας τρία γκολ. Ο διεθνής μέσος από τη Γουϊνέα αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον δανεισμό του να ολοκληρώνεται στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο, λοιπόν, ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει κάτοικος Πάφου. Είναι δεδομένο πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για παραμονή του, αφού πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να παραχωρηθεί εκ νέου, είτε με πώληση είτε με δανεισμό.

Παράλληλα, ο Κανέ θέλει να παραμείνει στην Πάφος FC, νιώθοντας την εκτίμηση όλων προς το πρόσωπο του. Το μπαλάκι πάει λοιπόν στην παφιακή ομάδα, η οποία είναι αυτή που θα αποφασίσει αν ο μέσος από τη Γουϊνέα θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα γαλάζια. Οριστική απόφαση αναμένεται πως θα παρθεί μετά την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Η διοίκηση της Πάφος FC είναι σε προχωρημένες επαφές με ανθρώπους που πρόκειται να αναλάβουν πόστα στην ομάδα. Ένας από αυτούς είναι και ο Ιταλός Κριστιάνο Τζιαρέτα, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ