aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΤης έδωσε τη χαριστική βολή

Της έδωσε τη χαριστική βολή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δύσκολη μέρα η χθεσινή για το Παραλίμνι αφού δέχθηκε τη χαραστική βολή από την Πάφος FC. Με δύο γκολ του Μπεριγκό, η παφιακή ομάδα νίκησε το Παραλίμνι με 2-0 στο «Στέλιος Κυριακίδης» και το έστειλε (και μαθηματικά) στη Β’ Κατηγορία. Μια κάκιστη σεζόν για τους βυσσινί έλαβε τέλος χθες στην Πάφο, παρόλο που υπολείπονται ακόμη δύο αγώνες και οι οποίοι πλέον θα είναι τυπικής διαδικασίας. Η Ένωση με τη χθεσινή ήττα έμεινε στη 13η θέση με 34 βαθμούς και υποβιβάστηκε στη Β’ Κατηγορία για τρίτη φορά στην ιστορία της. Από την άλλη, η ομάδα του Στιβ Κωνσταντινίδη έφτασε τους 60 βαθμούς, αγκάλιασε την πρώτη θέση στον όμιλο και έκανε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην ιστορία της!

Ο Κέβιν Μπεριγκό, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με τα δύο γκολ που πέτυχε (4’, 13’) έφθασε τα 12, με τα 10 να τα έχει πετύχει στη Β’ φάση! Όσον αφορά στο ματς, αυτό κρίθηκε πολύ νωρίς, από το 13ο λεπτό όταν η γηπεδούχος ομάδα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Το Παραλίμνι δεν είχε το σθένος να αντιδράσει και η Πάφος FC διαχειρίστηκε με άνεση το υπέρ της προβάδισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ