aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤινάζει την μπάνκα στον αέρα με Μπολασιέ! (vids)

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα με Μπολασιέ! (vids)

Μετεγγραφική κίνηση «βόμβα» ετοιμάζεται να πυροδοτήσει η Πάφος FC με τον Γιανίκ Μπολασιέ. Πρόκειται για πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή με πλούσιο, πολύ πλούσιο βιογραφικό και παραστάσεις (119 συμμετοχές – 11 γκολ) στην Πρέμιερ Λιγκ με τις φανέλες των Κρίσταλ Πάλας και Έβερτον. Η χρηματιστηριακή αξία του το 2018, σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarkt ανερχόταν στα 20 εκατομμύρια ευρώ!

Πληροφορίες αναφέρουν πως η παφιακή ομάδα έχει καταθέσει ήδη πρόταση στον Κονγκολέζο διεθνή και είναι σε αναμονής της απάντησης του, η οποία εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα είναι θετική.

Σε ηλικία 32 χρόνων κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Μίντλεσμπρο στη Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, ενώ στο παρελθόν έπαιξε μεταξύ άλλων σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Άστον Βίλα και Άντερλεχτ.

Αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί άκρο, αλλά όσο και σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Είναι επίσης διεθνής με την Δημοκρατία του Κονγκό (43 συμμετοχές – 8 γκολ), αν και γεννημένος στη Γαλλία.

Μπολασιέ και Πάντσεον υπήρξαν συμπαίκτες στην Κρίσταλ Πάλας την τριετία 2013-2016, ενώ αγωνίστηκαν δίπλα – δίπλα σε 85 ματς.



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ