aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤην πλήγωσε και την πείσμωσε

Την πλήγωσε και την πείσμωσε

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Πάφο FC, παρά τη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα, δεν έχουν κάτι άλλο από το να αφήσουν πίσω το παιχνίδι αυτό και να κοιτάξουν μπροστά. Ο στόχος της νεοφώτιστης ομάδας με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ήταν η παραμονή. Και εκεί εστιάζεται η προσοχή μέχρι το τέλος.

Εάν έλθει και κάτι πιο καλό θα είναι σίγουρα ευπρόσδεκτο. Οι εμφανίσεις το προηγούμενο διάστημα ήταν καλές, ενώ και η βαθμολογική συγκομιδή κρίνεται ικανοποιητική, όμως το περασμένο Σάββατο απέναντι σε μια πιο ποιοτική ομάδα, δεν απέφυγαν τη βαριά ήττα. Αυτό που έχει σημασία είναι να μάθουν από τα λάθη τους, να διορθώσουν τις αδυναμίες τους και να ψάξουν στη συνέχεια τους βαθμούς που θα τους επιτρέψουν να υλοποιήσουν τον στόχο τους.

Η ομάδα του Λούκας Έλσνερ, παρόλο που δέχθηκε έξι γκολ από τον Απόλλωνα, παρουσιάζει μεγαλύτερο πρόβλημα στη μεσοεπιθετική γραμμή της και εκεί είναι που αναμένεται να γίνουν προσθήκη στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Για την ώρα η προσοχή όλων στην Πάφο είναι στο ματς με τον Εθνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ