aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤην Πάφο μην την υποτιμάς…

Την Πάφο μην την υποτιμάς…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

H Πάφος είναι εδώ και δεν αστειεύεται! Μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας, κατάφερε αυτό που για πολλούς φάνταζε απίθανο, να νικήσει τον ΑΠΟΕΛ μέσα στη Λευκωσία, δείχνοντας πόσο καλή ομάδα διαθέτει και πως δεν την πήρε από κάτω η αφαίρεση βαθμών. Ήδη, σε τρία ματς με Αλκή, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ πήρε «πίσω» τους επτά βαθμούς που της αφαιρέθηκαν. Έφτασε ξανά στους 14 βαθμούς και έχει ως στόχο να πάει και πιο πέρα, να κερδίσει κι άλλα παιχνίδια, δείχνοντας πως αξίζει για πολύ περισσότερα. Αυτή, λοιπόν, είναι η Πάφος FC, ωραία και αποτελεσματική.

Μέσα στο ΓΣΠ, πότισε φαρμάκι τον ΑΠΟΕΛ και έδειξε πως μπορεί να πάει ψηλότερα. Ήταν όλοι τους υπέροχοι: ο Καρώ άνοιξε το σκορ και έδωσε το σύνθημα, ο Μολ απέκρουσε το πέναλτι, ενώ ο Ανγκούλο πέτυχε το δεύτερο γκολ και οδήγησε την ομάδα του στην επιτυχία. Δεν ήταν μόνο αυτοί, αλλά όλοι έφθασαν σε ψηλό επίπεδο απόδοσης και, καθοδηγούμενοι με μαεστρία από τον Ζέλικο Κόπιτς, πέτυχαν μια τεράστια νίκη.

Η τακτική στην άμυνα και ο τρόπος ανάπτυξης τής επέτρεψαν να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλό της και ανέδειξε την ποιότητα των ποδοσφαιριστών της. Πέρασε δύσκολα, όμως δεν τα έβαλε κάτω, και οι ποδοσφαιριστές, εκτός από την κλάση τους, κατέθεσαν και καρδιά. Στο τέλος γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους τους, που τους ακολούθησαν στο ΓΣΠ αλλά και στην Πάφο με την επιστροφή της ομάδας στη βάση της.

«Φονέας των γιγάντων»

Η Πάφος FC στέρησε βαθμούς σχεδόν από όλους τους μεγάλους. Νίκησε δύο φορές την Ομόνοια, έμεινε αήττητη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ με μια νίκη και μιαν ισοπαλία, νίκησε την ΑΕΚ στην έδρα της και έφερε ισοπαλία στη Λάρνακα. Ούτε η Ανόρθωση κατάφερε να κερδίσει, αφού τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια έμειναν στην ισοπαλία.

Η μοναδική ομάδα που νίκησε την Πάφος FC και εντός και εκτός έδρας ήταν η ΑΕΛ. Το δείγμα, από τότε που ανέλαβε ο Κόπιτς, είναι εξαιρετικό. Ο Κροάτης τεχνικός πήρε την ομάδα από το χέρι (πρώτη του επιτυχία ήταν το διπλό στο ΓΣΠ επί της Ομόνοιας με 4-2). Από τότε η ομάδα δείχνει πως είναι ικανή για το καλύτερο. Υπήρξαν και ατυχίες, όμως σε γενικές γραμμές οι ποδοσφαιριστές έχουν πείσει πως είναι ποιοτικοί και μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα ψηλότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ