aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΘύρα 5: «Υποχρέωση μας να τιμήσουμε τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη»

Θύρα 5: «Υποχρέωση μας να τιμήσουμε τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη»

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι φίλοι της Πάφος FC αναφέρονται στη συμπλήρωση 61 χρόνων από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Αναλυτικά: «Τη φετινή χρονιά συμπληρώνονται 61 χρόνια από τη θυσία του αιώνιου έφηβου και καθοδηγητή μας Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Υποχρέωση όλων μας είναι να τιμήσουμε των ήρωα δίνοντας το παρών μας στο ετήσιο μνημόσυνο αύριο το πρωί της Κυριακής 11/3 στον καθεδρικό ναό του Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο, αλλά και στην κατάθεση στεφάνων που θα γίνει αργότερα, στις 10:00, στον ανδριάντα του Ευαγόρα απέναντι από το 1ο Λύκειο Πάφου.

Οι τιμές στον “Βαγορή” δεν τελειώνουν εδώ καθώς όλοι ανεξαιρέτως πρέπει να παραστούμε τα μεσάνυχτα της Τρίτης 13/3 και πάλι στον ανδριάντα του όπου θα παραστούν συναγωνιστές, συμμαθητές, φίλοι, αλλά και εκτιμητές της θυσίας του για να εναποθέσουμε λουλούδια την ώρα της εκτέλεσης του από τους Άγγλους. Η συγκέντρωση της Θύρας 5 και όλων των φίλων της Πάφου θα γίνει στις 11:20 (Τρίτη) το βράδυ στο σωματείο της ομάδας μας, όπου και θα πάμε όλοι μαζί στον ανδριάντα του ήρωα.

Υ.Γ.1: Δεν καπηλευόμαστε τη θυσία του Ευαγόρα και ούτε πρόκειται να το κάνουμε. Στα μάτια και την θυσία του «Βαγορή» βλέπουμε τον καθοδηγητή μας, που περήφανα πέρασε την πύλη της αθανασίας. Και εμείς περήφανα τιμούμε το άξιο ετούτο τέκνο της πατρίδας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ