aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΘετικά στοιχεία και τώρα Εθνικός

Θετικά στοιχεία και τώρα Εθνικός

Θετικά μηνύματα εξέπεμψε η Πάφος FC στην πρόβα τζενεράλε για τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Η νεοφώτιστη ομάδα επικράτησε της ΑΕΖ (3-1) στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι ενόψει του αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Ως γνωστόν, οι γαλάζιοι δεν θα κάνουν πρεμιέρα με τον Απόλλωνα, αφού το παιχνίδι αυτό αναβλήθηκε λόγω υποχρεώσεων των Λεμεσιανών στο Γιουρόπα Λιγκ.

Τα γκολ για την ομάδα του Λούκα Έλσνερ στο προχθεσινό φιλικό σημείωσαν οι Λότριτς, Σταύρου και Χόριτς, οι οποίοι είχαν γενικά πολύ καλή παρουσία. Εξαιρετικός ήταν για ακόμη μια φορά ο Ντέουλ, ο οποίος «σέρβιρε» το πρώτο γκολ, ενώ έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να χριστεί και αυτός σκόρερ.

Εν τω μεταξύ, πριν από την έναρξη του αγώνα, προηγήθηκε τελετουργικό παρουσίασης του ρόστερ και του προπονητικού επιτελείου, με αρκετούς φίλους της Πάφος FC να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της διοίκησης. «Ευχαριστούμε όλους τους οπαδούς για την υποστήριξη στην ομάδας μας, για τη ζεστή υποδοχή προς τους ποδοσφαιριστές μας και τους προπονητές μας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ