aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΘεοχάρους: «Ο Ντουμπόφ έχει και άλλους κρυφούς άσους στο μανίκι»

Θεοχάρους: «Ο Ντουμπόφ έχει και άλλους κρυφούς άσους στο μανίκι»

Για τον ισόπαλο (2-2) αγώνα με αντίπαλο τον Άρη μίλησε μεταξύ άλλων στον ΣΠΟΡ FM, ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και τους Μπεργκ, Ζάιρο και Βαλακάρι.

Όσα δήλωσε ο Χάρης Θεοχάρους:

Για τον αγώνα με τον Άρη και την πορεία της ομάδας φέτος: «Ήταν εξαιρετικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες. Έχει πολλά χρόνια να παρακολουθήσω ένα τέτοιο παιχνίδι, με εξαιρετικό ρυθμό, μακριά από σκοπιμότητες. Ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Στο πρώτο ημίχρονο για ένα δεκαπεντάλεπτο ο Άρης ήταν φοβερός και φανήκαμε τυχεροί. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε, ήμασταν άτυχοι στην φάση με το πέναλτι που σωστά δόθηκε, αλλά στο τέλος μας ικανοποιεί ο βαθμός. Δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο, ότι έχουμε μεγαλώσει σαν ομάδα. Γίναμε σοφότεροι ποδοσφαιρικά. Σε σχέση με πέρυσι αποδείξαμε πόσο άλλαξαν τα πράγματα. Μέχρι στιγμής έχουμε τρεις ισοπαλίες που ήταν εκτός έδρας κόντρα σε δύσκολες ομάδες όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλων και ο Άρης».

Για την εκπληκτική πορεία του Ζάιρο: «Ο Ζάιρο μας βοηθάει απίστευτα και εντός και εκτός γηπέδου. Είναι ο ηγέτης μας αλλά είμαστε μια ομάδα που βασίζεται στο σύνολο. Ο Ζάιρο όμως είναι ένας παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε όλες τις ομάδες. Κάτι ανάλογο κάνει και ο Κακόριν στον Άρη. Ο Ζάιρο πέρυσι δεν ήταν τόσο καλός, χρειάστηκε χρόνο να προσαρμοστεί και βλέπετε φέτος τι κάνει».

Για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ο αγώνας του Σαββάτου είναι κόντρα στον ουραγό του πρωταθλήματος. Αυτό δεν σημαίνει κάτι γιατί ο Ολυμπιακός θα παλέψει τον αγώνα και θα είναι δύσκολο. Κάποιοι λένε ότι θα είμαστε πρωταθλητές χειμώνα αλλά δεν μας νοιάζει αυτό. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίξει».

Για την στήριξη του κόσμου εντός και εκτός: «Όταν κάνει σολντ άουτ ο κόσμος μέρα Δευτέρα στην Λάρνακα τότε τα λόγια είναι περιττά. Ο κόσμος μας στηρίζει και το βλέπουμε στο Στέλιος Κυριακίδης όταν έχουμε 4 με 5 χιλιάδες κόσμο».

Για το αν θα έρθει το πρωτάθλημα στην Πάφο: «Εμείς βλέπουμε μόνο τον πολύ δύσκολο αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Για το γεγονός ότι ο κύριος Μπεργκ βγήκε προπονητής του μήνα αλλά και το συμβόλαιο του: «Συγχαρητήρια στον προπονητή μας και γενικά σε όλο το προπονητικό τιμ με τους ποδοσφαιριστές. Το συμβόλαιο του κυρίου Μπεργκ έχει ισχύ και την επόμενη χρονιά».

Για την ανανέωση Βαλακάρι: «Το θέμα Βαλακάρι ήταν πολύ σημαντικό. Το νεαρό της ηλικίας του ήταν εμπόδιο για να ανανεώσει αλλά τώρα που έχει λήξει το θέμα με την ανανέωση του μπορούμε να πούμε ότι ήρθαν 5 προτάσεις για τον παίκτη με τις 2 να είναι από ομάδες της Ελλάδας. Ο Βαλακάρι έχει πειστεί για το πρότζεκτ της ομάδας και του εξηγήσαμε ότι τον επόμενο χρόνο μπορεί να πάρει την μεταγραφή. Ο πρόεδρος μας Ρόμαν Ντούμποφ χειρίστηκε μόνος του το θέμα Βαλακάρι όπως και του Ζάιρο και σας λέω ότι έχει και άλλους κρυφούς άσους στο μανίκι ο πρόεδρος».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Νομίζω ότι όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεση του προπονητή. Με τον Άρη έλειψαν την τελευταία στιγμή οι Χαμάντι και Λεβάν αλλά με τον Ολυμπιακό μόνο ο Ναμ που απουσιάζει με την Σενεγάλη στο παγκόσμιο θα είναι εκτός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ