Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΘεοχάρους: «Mε τέτοιο κλίμα κανείς με σώας τα φρένας δεν θέλει να γίνει διαιτητής -...

Θεοχάρους: «Mε τέτοιο κλίμα κανείς με σώας τα φρένας δεν θέλει να γίνει διαιτητής – Έχει ξεφύγει η κατάσταση»

Στη συζήτηση που γίνεται γύρω από τη διαιτησία στάθηκε ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM. Ανέφερε ότι οι συνεχείς διαμαρτυρίες των ομάδων, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δεν βοηθούν το κυπριακό ποδόσφαιρο και διερωτήθηκε ποιος θα ήθελε να γίνει διαιτητής υπό αυτές τις συνθήκες.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι η Πάφος έθεσε στην ΚΟΠ το ενδεχόμενο να οριστούν ξένοι διαιτητές VAR σε ορισμένους αγώνες. Ο Χάρης Θεοχάρους αναφέρθηκε ακόμη στην ήττα από την ΑΕΛ, στην κατάσταση του ρόστερ και στη μη κλήση του Νικόλα Ιωάννου στην Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη διαιτησία: «Δεν θέλω να είμαι έντονος. Τα τελευταία δύο χρόνια είμαστε μία από τις πολύ λίγες ομάδες, η οποία συζητά για ξένους διαιτητές. Θεωρώ ότι αυτό που γίνεται, ότι από τις 14 ομάδες οι 10 συζητάνε για τη διαιτησία ανεξαρτήτου αποτελέσματος, σίγουρα δεν βοηθάει. Εμείς σαν Πάφος, έχουμε κρατήσει ένα επίπεδο γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση. Ο καθένας συζητά όμως μόνο για τα δικά του και όχι για όλα τα λάθη. Η ΑΕΚ συζητούσε για ένα πέναλτι, όχι όμως για το δικό μας. Έχουμε όλοι ευθύνη για το τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Όταν δίνεις τροφή στους φιλάθλους δημιουργούνται μεγάλα προβλήματα και εύχομαι κάποιοι να το καταλάβουν. Υπάρχει κάποιος με αυτά που συμβαίνουν και έχει σώας τα φρένας που να θέλει να γίνει διαιτητής στην Κύπρο; Μιλήσαμε με την ΚΟΠ στο δείπνο και είπαμε να έρθουν σε κάποια παιχνίδια ξένοι VARίστες για να δούμε πως θα πορευτούμε στην συνέχεια».

Για το αγωνιστικό και την ήττα από ΑΕΛ: «Νομίζω, είναι πολύ γρήγορα να μιλάμε για αστάθεια ομάδων, διότι βλέπουμε ότι έχουν χαθεί αρκετοί βαθμοί. Στο τελευταίο παιχνίδι είμασταν κατώτεροι και κέρδισε δίκαια η ΑΕΛ. Είναι κάτι που δεν μπορούμε ιδιαίτερα να εξηγήσουμε, δεν είμαστε μαθημένοι να έχουμε κακές εμφανίσεις. Περιμένουμε ότι θα έχουμε ευκαιρίες, δεν το κάναμε αλλά αυτά υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και εύχομαι να είμαι απλά μια μεμονωμένη εμφάνιση, η συγκεκριμένη».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Το λέγαμε από πριν, ότι αναμένουμε να πάμε στην διακοπή για να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να πάρουν ανάσες και να έχουμε επιστροφές. Θέλαμε να πάμε με την νίκη στην διακοπή, δεν έγινε αυτό. Θέλουμε να καθαρίσει το μυαλό όλων μας, είχαμε πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις και θεωρώ ότι θα είμαστε καλύτεροι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αυτή η ομάδα έχει δείξει πόσο καλό ποδόσφαιρο παίζει και γι’ αυτό μας προβλημάτισε η εμφάνιση της Παρασκευής. Όμως θα δουλέψουμε και θα καταλάβουμε τι γίνεται για να διορθώσουμε τα λάθη. Νομίζω ότι το πρωτάθλημα μας έχει δείξει πόσο δύσκολο θα είναι».

Για τις επιστροφές: «Έχουν δωθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές και αναμένουμε ότι οι πλείστοι θα είναι πίσω με την επανέναρξη, εκτός των Γκόρτερ, Κυριακίδη και Ζάζα που έχουν μακροχρόνιους τραυματισμούς. Ο Κορέια, αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και αναμένουμε να επιστρέψει».

Αν θα κάνει κάποια κίνηση η ομάδα: «Θεωρώ ότι έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ, από’ κει και πέρα πρέπει να κοιτάζουμε τους ποδοσφαιριστές μας. Είναι απόφαση των υπεύθυνων ότι είναι πολύ καλή η ομάδα μας και δεν θα γίνει κάποια άλλη προσθήκη με άνεργο ποδοσφαιριστή, το ρόστερ μας έχει κλείσει».

Για τον Νικόλα Ιωάννου που δεν κλήθηκε: «Δεν θέλουμε να πούμε οτιδήποτε, είναι απόφαση του προπονητή της εθνικής. Ο Νικόλας είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Εθνική κάνει πολύ καλή δουλειά ο προπονητής, έχουμε πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όμως στην θέση του Νικόλα δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος».

Για το αν θα δώσει κάποιο φιλικό: «Το πιο σημαντικό είναι να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές μας, δεν θα δώσουμε κάποιο φιλικό».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ