aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΘεοχάρους: «Δεν έχω ξαναδεί να μπαίνει τόσες πολλές φορές το φορείο»

Θεοχάρους: «Δεν έχω ξαναδεί να μπαίνει τόσες πολλές φορές το φορείο»

Παράπονα για την καθυστέρηση που υπήρχε από τους παίκτες του Ολυμπιακού και τη διαχείριση του διαιτητή εκφράζουν από πλευράς Πάφος FC. Μιλώντας μετά το ισόπαλο (1-1) παιχνίδι ο γενικός διευθυντής της παφιακής ομάδας, Χάρης Θεοχάρους ανέφερε πως ο διαιτητής δεν μπορούσε να κοντρολάρει τον αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Σίγουρα δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ο αντίπαλος πέρασε μία φορά το κέντρο μετά από δικό μας λάθος. Δεν είναι σαν ήττα η ισοπαλία, γιατί βρήκαμε το ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουμε. Επίσης είχαμε πολλές ευκαιρίες και κατοχή, κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε όμως κάποια άλλα πράγματα δεν μας ικανοποιούν που έγιναν στο σημερινό παιχνίδι».

Τα παράπονα της ομάδας του για τις καθυστερήσεις: «Έγιναν αδικαιολόγητες καθυστερήσεις. Το είδε όλος ο κόσμος. Το ότι ήρθαν οι του Ολυμπιακού με την πλάτη στον τοίχο το καταλαβαίνω, το ότι ήρθε με συμπαγής άμυνα και έκλεισε χώρους είναι κατανοητό. Όμως δεν έχω δει τόσα χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο ξανά το φορείο να μπαίνει τόσες πολλές φορές μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Στο Μουντιάλ βλέπουμε καθυστερήσεις πάνω των 10 λεπτών και δεν έχουν τόσες πολλές διακοπές στον αγώνα. Δεν ήταν μόνο οι διακοπές από τους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και από το θέμα διαιτησίας. Νομίζω δεν μπορούσε να κοντρολάρει τον αγώνα ο διαιτητής, ο ρυθμός συνέχεια διακοπτόταν και αυτό δεν βοηθά μια ομάδα που επιτίθεται και θέλει να σκοράρει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ