aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΘέμα χρόνου οι ανακοινώσεις!

Θέμα χρόνου οι ανακοινώσεις!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τελευταία προπόνηση σήμερα για την Πάφος FC στην Πολωνία. Η αποστολή της παφιακής ομάδας θα επιστρέψει στην Κύπρο αύριο και αφού ξεκουραστούν για τρεις ημέρες οι ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσουν εκ νέου για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους σε αθλητικό κέντρο έξω από τη Βαρσοβία.

Δεν αποκλείεται στη δεύτερη φάση της προετοιμασίας να είναι περισσότεροι οι ποδοσφαιριστές. Οι επαφές με μετεγγραφικούς έχουν καρποφορήσει και το μόνο που απομένει είναι να επισημοποιηθεί η συνεργασία τους με τον σύλλογο της Πάφου. Είναι απαραίτητες οι μετεγγραφές, γιατί σε κάποιες θέσεις υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις, μετά τις αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών.

Με την επιστροφή στην Πολωνία, η Πάφος FC θα δώσει και τρία φιλικά, τα οποία θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το σχήμα με το οποίο θα μπει στο νέο πρωτάθλημα. Δημιουργούνται πάντως ερωτηματικά, κατά πόσο οι νέοι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν θα φτάσουν τα επίπεδα όσων αποχώρησαν.

Από τους νεοαποκτηθέντες πολύ καλές εντυπώσεις αφήνει ο Άλεξ Κωνσταντίνου. Ο 27χρονος επιθετικός είναι αποφασισμένος για ένα νέο ξεκίνημα και δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Τα τελευταία χρόνια φάνηκε άτυχος, όμως έχει τα προσόντα και στην πάφιακη ομάδα τον εμπιστεύονται, πως μπορεί να αποτελέσει βασικό γρανάζι στο καινούργιο σύνολο που ετοιμάζει ο Ζέλικο Κόπιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ