aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Θέλουμε να παραμείνει ο Τόσακ»

«Θέλουμε να παραμείνει ο Τόσακ»

Την παραμονή του Κάμερον Τόσακ στον πάγκο της ομάδας τους επιθυμούν στην Πάφο σύμφωνα με τοποθέτηση του Πολύβιου Παλιούρα. Αναφερόμενος στον προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο ο εκπρόσωπος Τύπου σχολίασε χαρακτηριστικά: «Είχαν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις. Με κάποιους ποδοσφαιριστές θα υπάρξει σίγουρα ανανέωση με άλλους όχι. Ο κ. Τόσακ έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα μας. Σίγουρα θα θέλαμε να παραμείνει».

Όσον αφορά στη θέση της Πάφου για το πρωτάθλημα με τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν με τον κορωνοϊό, τόνισε: «Το ιδανικό είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Είναι γεγονός ότι δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Πρέπει να αναμένουμε λίγο καιρό για να δούμε πού οδηγούμαστε». Οι ποδοσφαιριστές είπε, έχουν περιοριστεί και τους έχει δοθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα από τον γυμναστή της ομάδας. «Δεν έχει φύγει κάποιος ποδοσφαιριστής ούτε έγινε τέτοιο αίτημα, υπάρχει ομαλότητα», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ