aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΘέλει να πατήσει το γκάζι για την αντεπίθεση

Θέλει να πατήσει το γκάζι για την αντεπίθεση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Mετά την απόρριψη της έφεσης κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή από το Εφετείο, στην Πάφο είναι εκ νέου έντονα απογοητευμένοι. Η Πάφος FC παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με οκτώ βαθμούς και είναι ορατός ο κίνδυνος, εάν δεν ανακάμψει άμεσα να βρεθεί ξανά στη Β’ Κατηγορία.

Απομένουν πέντε συν δέκα αγωνιστικές, στις οποίες θα τα δώσει όλα η ομάδα για να πετύχει τον στόχο της, αρχής γενόμενης από το σημερινό ματς με την Ομόνοια. Αν κερδίσει θα φθάσει τους έντεκα βαθμούς και όλα είναι ανοικτά για τη συνέχεια. Ο Ζέλικο Κόπιτς θα παρουσιάσει ό,τι καλύτερο προσδοκώντας ότι η ομάδα του θα φθάσει στη νίκη και να κάνει μια νέα αρχή. Ο Ζίβουλιτς λόγω καρτών δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ νιώθει ενοχλήσεις ο Κουλς και είναι αμφίβολος.

Η παφιακή ομάδα στηρίζει πολλά και στη βοήθεια του κόσμου της. Κόντρα στην Αλκή, εκτός έδρας, είχε στο πλευρό της αρκετούς φίλους της και το ίδιο αναμένεται να γίνει και σήμερα. Αναγνωρίζουν όλοι πως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα, για να είναι περήφανοι και είναι υπόθεση όλων να προχωρήσει με νίκες. Μετά την Ομόνοια, θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ (εκτός), τον Ερμή (εντός), το Παραλίμνι (εκτός) και τη Δόξα (εντός).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ