Θέλει να κερδίσει και τις απουσίες

Η προετοιμασία της Πάφος FC μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ...

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από την αρχή του πρωταθλήματος, παρατηρούνται αρκετές απουσίες ποδοσφαιριστών στην Πάφος FC. Απουσίες θα έχει και μεθαύριο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, κάτι που ασφαλώς κάνει πιο δύσκολη την αποστολή της ομάδας του Ζέλικο Κόπιτς. Λόγω καρτών θα είναι εκτός πλάνων οι Πανός, Νέμετς και Βαλεριάνος, ενώ εξακολουθούν να παραμένουν στη λίστα των τραυματιών οι Αραγιούρι, Τόρες, Σάνι. Με όσους έχει στη διάθεσή του ο Κροάτης προπονητής θα δουλέψει σήμερα και αύριο, αποφασίζοντας στην ιδανικότερη ενδεκάδα για το ματς της Δευτέρας.

Παρά τις απουσίες επικρατεί αισιοδοξία. Όσοι αγωνιστούν είναι σε θέση να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι να φθάσουν στην εκτός έδρας νίκη απέναντι σε ένα σύνολο που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στην Πάφος FC που δεν έχουν ακόμη δείξει τις πραγματικές τους δυνατότητες, συνεπώς όλα είναι πιθανά. Nα κάνουν δηλαδή την «έκρηξη» και η ομάδα τους να πραγματοποιήσει σημαντικό άλμα.

Η διοίκηση με τους Ρώσους επενδυτές έχουν κάνει πολύ καλές κινήσεις, ξοδεύοντας χρήμα για να φέρουν ικανούς ποδοσφαιριστές και κάποια στιγμή αισιοδοξούν ότι θα ξεδιπλώσουν τις αρετές τους.  Ο Κροάτης προπονητής έχει παρακολουθήσει την ΑΕΛ και γνωρίζει το πώς πρέπει να παρατάξει την ομάδα του.

Προέχει να μη δεχθεί γκολ και μπροστά από τον τερματοφύλακα Ρούτκο ετοιμάζει μια άμυνα, η οποία θα κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία. Βέβαια δεν θα εξαρτηθεί η βαθμολογική συγκομιδή από τη συνοχή της άμυνας, καθώς ρόλο θα έχουν και οι μέσοι, οι οποίοι θα κληθούν να έχουν αρκετή δραστηριότητα. Η συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό θα παίξουν το δικό τους ρόλο, κάτι που εξηγεί και υπενθυμίζει καθημερινά στους ποδοσφαιριστές του ο Ζέλικο Κόπιτς.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ