aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΘέλει να κάνει μια νέα αρχή

Θέλει να κάνει μια νέα αρχή

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας της Πάφου. Ο Στίβεν Πρέσλι τα λέει καθημερινά με τους ποδοσφαιριστές του και από κοινού αναλύουν όσα έφταιξαν και η ομάδα τους δεν κατάφερε να φθάσει σε καλύτερη εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Θεωρούν πως, οι δυνατότητες της ομάδας είναι μεγαλύτερες.

Το 1-1 με την Ανόρθωση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε προκαλέσει ενθουσιασμό, όμως η βαριά ήττα από τον Απόλλωνα τους προσγείωσε. Αποδείχθηκε πως θα πρέπει να δουλέψουν πολύ περισσότερο για να έχουν απαιτήσεις. Μπροστά τους έχουν το παιχνίδι με την ΑΕΛ, το οποίο αποτελεί μια νέα πρόκληση.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο στο «Στέλιος Κυριακίδης» και στο δικό της περιβάλλον, η ομάδα της Πάφου θέλει να κάνει μια νέα αρχή. Πιστεύουν πως, με τους ποδοσφαιριστές που είναι στελεχωμένο ρόστερ η ομάδα μπορεί να κερδίσει την ΑΕΛ και να κάνει νέα αρχή.

Ο Σκωτσέζος προπονητής ετοιμάζει αλλαγές και αυτές θα αφορούν σε όλες τις γραμμές. Η άμυνα έμπαζε από παντού και η επιστροφή του Καρώ, ίσως δώσει λύση για να γίνει πιο συμπαγής. Οι μέσοι δεν δούλεψαν καθόλου και θεωρείται σίγουρη η χρησιμοποίηση του Ανγκούλο από την αρχή, όπως και του Πολίτσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ