aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΘέλει ενίσχυση στον «άσο» με Σωκράτη Διούδη!

Θέλει ενίσχυση στον «άσο» με Σωκράτη Διούδη!

Στην Πάφος FC το παλεύουν για τερματοφύλακα και ανασταλτικό μέσο. Για τη θέση στον «άσο», το όνομα που «παίζει» έντονα και βρίσκεται σε περίοπτη θέση είναι αυτό του Σωκράτη Διούδη. Ο 29χρονος Ελλαδίτης τερματοφύλακας δεν βρίσκεται στις επιλογές του Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό και ψάχνει για νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Στην Πάφο θέλουν τον Διούδη, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής τερματοφυλάκων Νίκος Κωνσταντινίδης, απομένει να επιθυμεί και ο ίδιος να αγωνιστεί στο πρωτάθλημά μας. Όσον αφορά στον Γκονσάλες, που περνούσε από δοκιμαστικά, δεν ικανοποίησε και ήδη αποτελεί παρελθόν. Στα υπόψη της τεχνικής ηγεσίας υπάρχουν κι άλλες επιλογές.

Κλειστός στην Πάφος FC θεωρείται ο Ζορντάν Ικοκό. Ο Κονγκολέζος ήλθε στην Κύπρο και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μπεργκ. Πρόκειται για ποιοτικό και έμπειρο ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Η Πάφος FC θα δώσει φιλικό παιχνίδι την προσεχή Παρασκευή με τη Δόξα, ενώ προηγουμένως δεν αποκλείεται να διευθετηθεί άλλο ένα με ομάδα μικρότερης Κατηγορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ