aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Θα κάνουμε την αυτοκριτική μας»

«Θα κάνουμε την αυτοκριτική μας»

Mέσω της επίσημής της σελίδας στο Facebook, η διοίκηση της Πάφου ευχαριστεί τις χιλιάδες κόσμου που στήριξαν την ομάδα την τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά:

“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Σωματείου μας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τις χιλιάδες κόσμου που στήριξαν την ομάδα μας την τελευταία αγωνιστική. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους φίλους της ομάδας, τόσο τους οργανωμένους όσο και τους απλούς φιλάθλους μας, οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγωνιστικού έτους στήριξαν την ομάδα μας ανεξαρτήτως έδρας και καιρικών συνθηκών.

Αντιλαμβανόμαστε την πικρία και την απογοήτευση των φιλάθλων μας για την μη επίτευξη του στόχου της παραμονής. Μία παραμονή στην οποία όλοι μας πιστέψαμε μέχρι και την τελευταία στιγμή, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα έχουν γίνει λάθη από όλους μας και θα κάνουμε την αυτοκριτική μας έτσι ώστε μέσα από αυτά τα λάθη να βγούμε πιο έμπειροι και πιο σοφοί.

Είναι πολύ σημαντικό για τον καθένα μας από την πλευρά του να παραμείνουμε δίπλα από το Σωματείο μας και να το στηρίξουμε, κρατώντας την ποδοσφαιρική Πάφο ζωντανή.

Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τόσο την ομάδα του ΑΠΟΕΛ όσο και την ομάδα του Απόλλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Κύπρου αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ