aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΘα κάνει δικό της και τον Φυλακτού

Θα κάνει δικό της και τον Φυλακτού

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Πορτογάλου Ζοέλ Περέιρα βρίσκονται στην Πάφος FC, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Κώστας Χριστοδούλου («Καραβίδας»), ο πρόεδρος δηλαδή της Δόξας στην οποία ανήκει ο νεαρός Πορτογάλος δεξιός μπακ.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν προχωρήσει αρκετά και προκύπτει συμφωνία. Αυτό που απομένει, είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να συμφωνήσει με την παφιακή ομάδα και να μετακομίσει στην Πάφο. Πολύ σύντομα θα υπάρξει οριστική κατάληξη στο συγκεκριμένο θέμα.

Από εκεί και πέρα, έτοιμος να φορέσει την φανέλα της Πάφου μετά από ένα χρόνο είναι ο Γεράσιμος Φυλακτού. Ο Κύπριος επιτελικός μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Ερμή και έτσι η Πάφος υπέβαλε ξανά πρόταση στον διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος γνωρίζει αρκετά καλά το σύλλογο, λόγω της παρουσίας του στην ομάδα την περίοδο 2017-18, ως δανεικός από την Ομόνοια. Πολύ σύντομα θα αναρτηθεί ανακοίνωση και γι’ αυτόν.

Οι προσπάθειες για ενίσχυση συνεχίζονται και αναμένεται πως μέχρι τις 10 Ιουλίου όταν και θα αρχίσει η προετοιμασία, το ρόστερ θα είναι συμπληρωμένο.

Πάντως, πριν από μία εβδομάδα, ο Πέτρος Μελαΐσης, ανάρτησε την πιο κάτω φωτογραφία με το μήνυμα: «Εμείς που επιμένουμε στο μέλλον του κυπριακού ποδοσφαίρου!». Προανήγγειλε ουσιαστικά τη μετεγγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ