aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Θα φέρουν εμπειρία και ποιότητα Μοστεφά-Κομπανί»

«Θα φέρουν εμπειρία και ποιότητα Μοστεφά-Κομπανί»

Ο τεχνικός διευθυντής της Πάφος FC, Λοράν Ντεσό παρουσιάζει το τελευταίο χρονικά μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Μεχντί Μοστεφά (κεντρική φωτό και στη μέση).

«Ο Μεχντί Μοστεφά είναι ένας αμυντικός μέσος ο οποίος δουλεύει αρκετά, με μεγάλο πλεονέκτημα του τη μαχητικότητα και το έντονο παιχνίδι. Προπονήθηκε με την Μονακό και έπαιξε σε 181 αγώνες στην Α’ κατηγορία Γαλλίας με τις Μπαστιά, Λοριάν και Αζαξιό. Έχει επίσης λάβει συμμετοχή σε 25 αγώνες για την Εθνική ομάδα της Αλγερίας συμπεριλαμβανομένου προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου», τονίζει αρχικά και προσθέτει: «Θα φέρει στην ομάδα μας την σπουδαία του εμπειρία και το αγωνιστικό του πνεύμα».

Επίσης, ο Λοράν Ντισό σκιαγραφεί και έναν άλλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει καλό βιογραφικό και αποκτήθηκε κατά τις τελευταίες μέρες της μετεγγραφικής περιόδου. Πρόκειται για τον Μπιέλ Κομπανί (φωτό στο τέλος του ρεπορτάζ).

«Ο Μπιέλ Κομπανί είναι πλάγιος αμυντικός ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την πλευρά και να συμμετέχει και στις επιθέσεις. Αναπτύχθηκε στην Μαγιόρκα όπου αγωνίστηκε σε 78 αναμετρήσεις σε έξι σεζόν», λέει και προσθέτει: «Ήρθε στην ομάδα μας για μία νέα πρόκληση και θα μας φέρει την κινητικότητα του και την ποιότητα στην τεχνική του στη δεξιά πλευρά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ