aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΘα εξαρτηθούν πολλά από το «κόσκινο» των Πρέσλι-Χάλεγκριν

Θα εξαρτηθούν πολλά από το «κόσκινο» των Πρέσλι-Χάλεγκριν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο προπονητής της Πάφος FC Στίβεν Πρέσλι και ο τεχνικός διευθυντής Λαρς Χάλενγκριν, επί καθημερινής βάσης περνούν από κόσκινο ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν ή ενδιαφέρουν. Πέραν από έτοιμους παίκτες, θα αξιολογηθούν και κάποιοι μέσα από τη διαδικασία των δοκιμαστικών στη Λετονία όπου η παφιακή ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό μέρος της προετοιμασίας της (στις 10 Ιουλίου η αναχώρηση).

Ένας εξ αυτών θα είναι ο Νταβίντ Ενγκόνγκ (φωτό), ο οποίος στο παρελθόν θήτευσε στη Λίβερπουλ. O Πρέσλι έχει θετική άποψη για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή τον οποίο παρακολουθούσε από την περσινή σεζόν στη Ρος Κάουντι. Ο Ενγκόγκ ανήκει στην ομάδα της Σκωτίας από τον περασμένο Ιανουάριο και μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος μέτρησε 10 συμμετοχές χωρίς γκολ.

Πρόθεση της διοίκησης, είναι να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο και από τη στιγμή που υπάρχουν οι οικονομικές δυνατότητες, οι γαλάζιοι θα το παλέψουν για την απόκτηση ικανών ποδοσφαιριστών. Στο μεταξύ, χθες ανακοινώθηκε πως ο Χαράλαμπος Δημοσθένους δεν θα συνεχίσει στην Πάφος FC και η διοίκηση μέσω ανακοίνωσής της τον ευχαρίστησε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ