aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΘα έχει «φάρο» ενόψει Ερμή

Θα έχει «φάρο» ενόψει Ερμή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Πάφο χρειάζονται άμεσα βαθμούς, για να ανέβουν βαθμολογικά  και ο Ζέλικο Κόπιτς ετοιμάζει την ομάδα του για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ερμή, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.

O Κροάτης προπονητής θα παρατάξει τους ίδιους, που ξεκίνησαν με τον ΑΠΟΕΛ, αφού σε γενικές γραμμές η ενδεκάδα τα περασμένη Κυριακής ήταν δραστήρια και τα θετικά της στοιχεία, ήταν περισσότερα από τα αρνητικά. Δεν είναι ακόμη έτοιμος ο Λουλίνια, οπόταν δεν υπολογίζεται. Οι δυο τελευταίες εμφανίσεις στο ΓΣΠ με την Ομόνοια και στο «Στέλιος Κυριακίδης», με τον ΑΠΟΕΛ, άφησαν πολλές υποσχέσεις, όμως γνωρίζουν πως δεν θα πρέπει να μείνουν εκεί, γιατί όλοι οι αγώνες κρύβουν παγίδες και θα πρέπει να είναι έτοιμοι, να αντιδράσουν ανάλογα.

Για την ομάδα της Πάφου, είναι θετικό πως παρουσιάστηκε βελτιωμένη αμυντικά στον τελευταίο της αγώνα. Από την άμυνα άρχισε να διορθώνει κάποια πράγματα, αφού εκεί η ομάδα είχε τρωτά σημεία με τον Στίβεν Πρέσλι. Ο Χολτ με τον Μπάκαρντ  πάνε πολύ καλά, ενώ ο Σαντάνα, δείχνει πως θα είναι και φέτος ο αμυντικός με τις πολύ καλές επελάσεις. Εξαιρετικός παρουσιάζεται και ο τερματοφύλακας Μολ, ο οποίος με τον ΑΠΟΕΛ, είχε καλές αποκρούσεις και σωστές επεμβάσεις εκεί που χρειάστηκε.

Κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε ο Κόπριβετς, ο οποίο δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν τον Ιανουάριο. Περίπου τα ίδια ισχύουν για τον Μπεριγκόντ. Ο Γάλλος θα επιστρέψει τον Ιανουάριο και αν είναι καλά θα θεωρηθεί μια καινούργια προσθήκη για την Πάφος  FC, στην προσπάθεια της να έχει μέχρι τέλους καλή πορεία, μακριά από περιπέτειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ