aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤα πρώτα (θετικά) μηνύματα

Τα πρώτα (θετικά) μηνύματα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O πρώτος βαθμός που κέρδισε η Πάφος FC απέναντι στην Ανόρθωση, ήταν αρκετός για να στείλει θετικά μηνύματα, πως η νέα ομάδα που ετοιμάζει ο Στίβεν Πρέσλι θα υποχρεώσει τους φίλους της να επιστρέψουν μαζικά στο γήπεδο. Οι γαλάζιοι, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ δεν τα παράτησαν, πάλεψαν για το βαθμολογικό κέρδος και δικαιώθηκαν στο 82ο λεπτό όταν ο Μπάιαν Ανγκούλο, που είχε μπει στο ματς ως αλλαγή, έφερε το ματς στα ίσα.

Για πρώτο επίσημο παιχνίδι και με μια νέα ενδεκάδα, που δεν είχε πολλά στα πόδια της, το 1-1 θεωρείται πολύ καλό αποτέλεσμα. Οι Σιρόκ και Φόλμπερχτ τα πήγαν πολύ καλά, ενώ στη συνέχεια όταν θα δέσουν καλύτερα οι Μπεριγκόν και Νέμετς, θα γίνει και πιο επικίνδυνη επιθετικά η ομάδα με την πάροδο του χρόνου. Ο βαθμός ήταν πολύ καλός, κόντρα σε μια φιλόδοξη ομάδα, όπως είναι φέτος η Ανόρθωση, όμως η συνέχεια θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την Πάφος FC και η τεχνική ηγεσία έχει πολλή δουλειά μπροστά της.

Ο Στίβεν Πρέσλι αναμένεται πως θα αξιοποιήσει τη διακοπή του πρωταθλήματος και θα ετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα για τις αναμετρήσεις με κόντρα στις ομάδες της Λεμεσού. Η Πάφος FC θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στο Τσίρειο και στη συνέχεια την ΑΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης». Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και αναμένεται πως όταν θα δέσουν μεταξύ τους οι παίκτες, θα έλθουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ