aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤα νεότερα για Μπεριγκό και Ζίβουλιτς

Τα νεότερα για Μπεριγκό και Ζίβουλιτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή μετάβαση της αποστολής της Πάφος FC στην Πολωνία. Στην προετοιμασία θα λάβει μέρος και ο Μπεριγκό, ο οποίος τελικά δεν παραχωρήθηκε στη Ρίγα Λετονίας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Επίσης, οι γαλάζιοι έβγαλαν εισιτήριο και για τον Ζίβουλιτς, τον οποίον θα περιμένουν να δώσει το παρών του στην προετοιμασία. Στις 23 Ιουλίου θα επιστρέψει στην Κύπρο η ομάδα της Πάφου, θα παραχωρηθεί τριήμερο ρεπό και ακολούθως θα επιστρέψει στη Βαρσοβία, όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία ώς τις 12 Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα, οι προσπάθειες για ενίσχυση συνεχίζονται  και η προσοχή είναι στην απόκτηση ενός σέντερ μπακ και ενός μέσου. Έχουν σταλεί οι προτάσεις και περιμένουν τις απαντήσεις, πιστεύοντας πως η κατάληξη θα είναι θετική. Για την ώρα, το ρόστερ περιλαμβάνει αξιόλογες μονάδες, όμως στο διάστημα που η ομάδα θα είναι στην Πολωνία γα προπονήσεις και φιλικά, θα φανεί αν πρέπει να γίνουν και άλλες κινήσεις.

Τα είπαν Κόπιτς και Ρώσοι ιδιοκτήτες

Ο Ζέλικο Κόπιτς είχε χθες νέα συνάντηση με τους Ρώσους ιδιοκτήτες της Πάφος FC, Σεργκέι Λομάκιν και Ρομάν Ντουμπόφ, οι οποίοι του ξεκαθάρισαν πως θα τον βοηθήσουν να ενισχύσει την ομάδα όπως θέλει. Μίλησαν και για τους στόχους της νέας σεζόν, που θα είναι υψηλοί και θα φτάνουν ώς την είσοδο στο α’ γκρουπ της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ