aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤα γνωστά προβλήματα και τα ευχάριστα με τον Τόρες

Τα γνωστά προβλήματα και τα ευχάριστα με τον Τόρες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της Πάφος FC και του τεχνικού επιτελείου της, που διαπιστώνει μέρα παρά μέρα, πως οι ποδοσφαιριστές ανεβάζουν τον δείκτη ενέργειάς τους και σιγά-σιγά πλησιάζουν τα επιθυμητά αγωνιστικά τους επίπεδα.

Αν παράλληλα με τη βελτίωση της απόδοσης των ποδοσφαιριστών και της ομάδας, έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα, αυτό θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Ο Ζέλικο Κόπιτς είναι ευχαριστημένος από τη δουλειά που γίνεται από όλους, με την προσοχή να είναι στραμμένη στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η παφιακή ομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό σε παιχνίδι με πολλές δυσκολίες. Υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα με τους τραυματίες Βαρέλα και Μπεριγκό, ενώ τα νέα είναι καλά για τον Τόρες, που προπονείται σε φουλ ρυθμό και υπολογίζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Κροάτης προπονητής είχε σοβαρό θέμα τις πρώτες αγωνιστικές, με την ανετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών, που ήλθαν καθυστερημένα, όμως τώρα η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική και σε αυτό συνέτειναν οι δύο διακοπές του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής. Ποδοσφαιριστές όπως οι Αραγιούρι, Γουίλιαμς, Μπεσάρα, Σακό, Πάντσεον και Πανός, οι οποίοι ήλθαν φέτος στην ομάδα, έχουν βρει για καλά τα πατήματά τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ