aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤα… έβαλε με τον Έλσνερ

Τα… έβαλε με τον Έλσνερ

Ο Μίτια Λότριτς αποχώρησε από την Πάφος FC, όμως οι δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του προκαλούν ερωτηματικά σχετικά με τις σχέσεις του Σλοβένου ποδοσφαιριστή με τον Λούκας Ελσνερ. «Έλαβα αυτή την απόφαση γιατί δεν πήρα πολλές ευκαιρίες για να παίξω. Αγωνίστηκα μόνο σε τέσσερις αγώνες. Όταν πήγα στην Κύπρο πίστεψα ότι η κατάσταση θα ήταν διαφορετική επειδή στους αγώνες της προετοιμασίας ήμουν από τους βασικούς, αλλά μετά όλα άλλαξαν και δεν ξέρω το γιατί», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Και στη συνέχεια έκανε αναφορά στον Λούκας Έλσνερ:  «Για να πω την αλήθεια τους τελευταίους έξι μήνες, όσο ήμουν στην Πάφο δεν μιλήσαμε σχεδόν καθόλου. Κατά τη γνώμη μου είχε κακή στάση απέναντι στους παίκτες. Νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω περισσότερα σε αυτήν την ιστορία, αλλά πάρθηκε η απόφαση. Πήρα κι εγώ την απόφαση να αποχωρήσω και νομίζω ήταν σωστή».

Οι ποδοσφαιριστές της Πάφου ξεκουράζονται, όμως την Τετάρτη έχουν δώσει ραντεβού για να μπουν σε νέα φάση προετοιμασίας, ενώ την Πέμπτη το πρωί (11.00) είναι προγραμματισμένο φιλικό ματς στα Πολεμίδια με την Καρμιώτισσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ