aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤα εισιτήρια ενόψει Αλκής Ορόκλινης

Τα εισιτήρια ενόψει Αλκής Ορόκλινης

Η εταιρεία Πάφος FC ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα της 3ης αγωνιστικής με την Αλκή που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης». Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει σήμερα Πέμπτη(07/09) από τις 16.00 στο απόγευμα, στο Πάφος Official Store που βρίσκεται στο Οίκημα του Σωματείου, στο PAFOS HOUSE.

Ωράριο προπώλησης: Πέμπτη 07/09 – 16:00-22.00, Παρασκευή 08/09 – 09:00 – 22:00 και Σάββατο 09/09 – 13:00 – 22:00. Εισιτήρια θα προπωλούνται στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 16.30.

Οι φίλαθλοι της Πάφος FC θα έχουν στη διάθεση τους τη δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι της Αλκής την ανατολική. Οι τιμές των  εισιτηρίων είναι 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό. Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.  Όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο του σταδίου.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας VIP και Premium, θα κάθονται στις αριθμημένες θέσεις τους στο άνω διάζωμα της κεντρικής κερκίδας και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας STANDARD θα κάθονται στις προκαθορισμένες θέσεις τους , αριστερά και δεξιά της κεντρικής κερκίδας. Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ