aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤα «έχωσε» στους παίκτες του ο Πρέσλεϊ

Τα «έχωσε» στους παίκτες του ο Πρέσλεϊ

Έξω φρενών με τους παίκτες του ήταν ο Στίβεν Πρέσλεϊ ο οποίος στάθηκε στην αγωνιστική τους παρουσία κόντρα στον Ολυμπιακό στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα πρέπει να απολογηθώ στους φίλους της ομάδας για το απογοητευτικό αποτέλεσμα. Είναι εύκολο να ρίξεις φταίξιμο σε διάφορους τομείς μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι να αναλύσουμε και καταλαβαίνουμε τους λόγους που χάσαμε. Οι λόγοι δεν είναι ότι δεν τρέξαμε ή δεν δουλέψαμε οι λόγοι είναι ότι δεν κάναμε τα βασικά σωστά. Και όταν λέω τα βασικά εννοω από τον τερματοφύλακα ως τους επιθετικούς να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, να κάνουν σωστά τα βασικά του ποδοσφαίρου. Δουλέψαμε αρκετά σε θέματα κατοχής για να αντεπεξέλθουμε σε δύσκολες στιγμές και σε αυτές τις βασικές στιγμές δεν το καταφέραμε στο γήπεδο. Εγώ πρέπει να βρω τις λύσεις και θα τις βρω. Αν δεν γίνει λάθος θα υπάρχει κι αντίδραση. Δεν ήρθα στην Κύπρο για να χάνω ήρθα για να κερδίσω κι αυτό υπόσχομαι ότι θα κάνουμε στους φιλάθλους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ