aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤα δοκιμαστικά, οι Κύπριοι παίκτες και το στοίχημα

Τα δοκιμαστικά, οι Κύπριοι παίκτες και το στοίχημα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 

Δεν ξεχώρισαν στον βαθμό που ήθελε ο Στίβεν Πρέσλι κάποιοι ποδοσφαιριστές, τους οποίους δοκίμασε στην Εσθονία. Ο Σκωτσέζος τεχνικός της Πάφος FC είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους και τους οκτώ που δοκιμάζονται, στο φιλικό που έγινε την Παρασκευή κόντρα σε τοπική ομάδα. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1, αλλά ασφαλή συμπεράσματα δεν βγήκαν.

Με τον χρόνο να πιέζει, ο Πρέσλι καλείται να δώσει σύντομα τις τελικές του εισηγήσεις στη διοίκηση για να λάβει και τις ανάλογες αποφάσεις. Λογικά από σήμερα αναμένονται στην Κύπρο όλοι οι ποδοσφαιριστές για να μεταβούν στη Λετονία, εκεί όπου θα ξεκινήσει και επίσημα η πρώτη φάση της προετοιμασίας. Όπως τονίστηκε τις προηγούμενες μέρες, στην Πάφος FC καταβάλλουν προσπάθειες και για την απόκτηση δύο ή τριών Κύπριων παικτών. Έχουν αποκτηθεί οι Φιλιώτης και Πέτρου, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες να συνεχίσει και στη νέα σεζόν ο Φυλακτού.

«Οι ιδιοκτήτες της ομάδας το έχουν κάνει ξεκάθαρο, πως επιθυμούν να δουν στην ομάδα και Κύπριους ποδοσφαιριστές. Είμαστε κοντά σε κάποιους που μας ενδιαφέρουν, αλλά στοχεύουμε παράλληλα στην προώθηση και δικών μας παιδιών», δήλωσε στο «Goal», ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Πάφος FC Πέτρος Μελαΐσης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως παράλληλα με τις κινήσεις που ετοιμάζονται, η διοίκηση αναμένει πως τη νέα σεζόν θα αγκαλιάσει την ομάδα με περισσότερη θέρμη ο κόσμος. Η αύξηση της παρουσίας του στα εντός έδρας παιχνίδια είναι ένα από τα στοιχήματα στη νέα σεζόν. Γίνεται πολύ σκληρή δουλειά και αναμένεται πως ο κόσμος θα συμβάλει στην υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ