aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣυ.Φι. Πάφος Θύρα 5: «180 λεπτά μακριά απο ένα μικρό θαύμα»

Συ.Φι. Πάφος Θύρα 5: «180 λεπτά μακριά απο ένα μικρό θαύμα»

Με ανακοίνωσή του ο Συ.Φι. Πάφος Θύρα 5 αναφέρεται στις διπλές αναμετρήσεις κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: Το συγκινητικό πανό του Συ.Φι. Πάφος

Αναλυτικά:

«Αδέρφια Παφίτες, η ομάδα μας βρίσκεται 180 λεπτά μακριά απ’το να γράψει την δική της ιστορία, 180 λεπτά μακριά απο ένα μικρό θαύμα, 180 λεπτά μακριά απ’το όνειρο του να βρεθούμε στον τελικό του κυπέλλου!

Για τον σκοπό αυτό σαν ΣΥ.ΦΙ. – ΘΥΡΑ 5 διοργανώνουμε αύριο την Τρίτη 17/4 (8:00μμ) ένα αλλιώτικο «παφίτικο» pre-game party στο οίκημα της ομάδας μας (Pafos House) με άφθονο ποτό και συνθήματα για να πωρωθούμε ακόμη περισσότερο ενόψει του αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο Στάδιο στην Λεμεσό.

Ελάτε να τα πιούμε και να τρελαθούμε για την καψούρα μας. Eλάτε να τραγουδήσουμε τα συνθήματα μας και να νιώσουμε αυτή την μοναδική ΠΑΦΙΤΙΚΗ περηφάνια που ΜΟΝΟ εμείς μπορούμε να αισθανθούμε! ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΟΠΑΔΕ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ, την Τετάρτη παίζουμε όλη την χρόνια μας μέχρι την επόμενη. Ο κόσμος οφείλει να δώσει βροντερό παρών στο Τσίρειο και να κάνει την μεγαλύτερη του μετακίνηση εκτός έδρας!

Ο προπονητής μας απο μεριάς του οφείλει να παρατάξει το καλύτερο σχήμα και σύστημα που έχει χωρίς πειράματα και λάθη. Και τέλος οι παίχτες μας με την σειρά τους να κάνουν το καλύτερο παιχνίδι της ζωής τους! ΟΛΟΙ κοντά στην ομάδα την Τετάρτη με ΠΙΣΤΗ και συνεχή ΣΤΗΡΙΞΗ για το θετικό αποτέλεσμα, που και να μην έρθει εμείς στο τέλος θα τους χειροκροτήσουμε σαν ΝΙΚΗΤΕΣ!

Υ.Γ: ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 8:00μμ ΟΛΟΙ ΟΙΚΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ PRE-GAME PARTY

Υ.Γ.1: ΠΑΦΟΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΖΗΤΩ.. ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!

Υ.Γ.2: ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΠΑΙΝΩΩΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩΩΩΩ -5-».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ