aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΣτους «16» με σόου Σικόρσκι η Πάφος!

Στους «16» με σόου Σικόρσκι η Πάφος!

Σε προσωπική υπόθεση του Ντάνιελ Σικόρσκι εξελίχθηκε το παιχνίδι στο «ΑΕΚ Αρένα» ανάμεσα στον Διγενή Ορόκλινης και στην Πάφος FC. Ο Αυστριακός επιθετικός της παφιακής ομαδας, που δεν έχει ακόμη σκοράρει στο πρωτάθλημα σε επτά συμμετοχές, έκανε χατ-τρικ και έστειλε την ομάδα του στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου (3-0).

Μόλις στο πρώτο λεπτό η Πάφος άνοιξε το σκορ, με τον Σικόρσκι να εκμεταλλεύεται το λάθος του τερματοφύλακα Φραντζή. Στο 39’ έγινε το 2-0 με σουτ, με τον Αυστριακό να κάνει το τελικό 3-0 με κεφαλιά στο 63’.

Η ομάδα του Λούκας Έλσνερ είχε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει τουλάχιστον διπλάσιο αριθμό τερμάτων, όμως ο τερματοφύλακας του Διγενή είχε εξαιρετικές επεμβάσεις. Στα αρνητικά η υποχρεωτική αλλαγή του Ζαχαρίου στο 72’, που τραυματίστηκε, με τον Σταύρου να παίρνει τη θέση του.

Διγενής Ορόκλινης (Μιχάλης Μάρκου): Φραντζής, Τάμου, Χειμώνας, Κοτσαρίδης (73΄ Σάββα), Ακπέ, Παπασάββα, Χριστοφίδης, Μπαναχένε, Παναγιώτου, Κούρου (70΄ Στεφ), Αναστασίου.

Πάφος (Λούκα Έλσνερ): Κόπριβετς, Κομπανί, Ντομίνγκες, Χριστοδούλου, Χόριτς, Σικόρσκι, Ρόγκουλιτς, Δημοσθένους, Γιάνζα (55΄ Γιαγκουδάκης), Μοστέφα, Κοβαλένκο (41΄ Ζαχαρίου) (72΄ Σταύρου).

Σκόρερ: 1’, 39’, 60’ Σικόρσκι.

Γήπεδο: «ΑΕΚ Αρένα».

Διαιτητής: Κυριάκος Χριστοδούλου.

Βοηθοί Διαιτητές: Κυριάκος Κυριάκου και Ευαγόρας Ευαγόρου.

Τέταρτος: Λεόντιος Τράττου.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Κώστας Καπιτανής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ