aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Στο ραντάρ της Μίλαν ο Βαλακάρι, κοστολογείται €4.000.000»

«Στο ραντάρ της Μίλαν ο Βαλακάρι, κοστολογείται €4.000.000»

Ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Όνι Βαλακάρι της Πάφου FC αποκαλύπτει σε χθεσινοβραδινό της δημοσίευμα η πασίγνωστη ιταλική ιστοσελίδα Calciomercato.it. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται, οι «ροσονέρι» έχουν στο ραντάρ τους τον Φινλανδό μεσοεπιθετικό μετά τη συμμετοχή του κόντρα στην Εθνική Γαλλίας, ενώ αναφέρει πως ο 22χρονος άσος κοστολογείται στα 4.000.000 ευρώ!

«Μεταξύ των μεγάλων ιταλικών και ευρωπαϊκών συλλόγων, η Μίλαν είναι αναμφίβολα στις πρώτες θέσεις όσον αφορά την έρευνα και την απόκτηση νέων ταλέντων. Εστιάζοντας σε προφίλ παικτών με προοπτική για μεταπώληση ώστε να αφήσουν κέρδος, αφού θέλοντας και μη, αυτή είναι η πολιτική που εφαρμόζουν οι Μαλντίνι και Μασάρα. Από αυτή το πλαίσιο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Calciomercato.it, υπάρχει ενδιαφέρον των ροσονέρι για τον Όνι Βαλακάρι, έναν Φινλανδό γεννημένο το 1999, ο οποίος αγωνίζεται στην Κύπρο», αναφέρει αρχικά και συνεχίζει.

«Ο Βαλακάρι είναι επιθετικός χαφ, ελάχιστα πιο κάτω από το 1.90μ.  Έχει πολύ καλή τεχνική, που αποκαλύφθηκε στο φιλικό με τη Γαλλία τον Νοέμβριο πριν από ένα χρόνο: σκόραρε με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή, υπό το βλέμμα του έκπληκτου Ζιρού στο “Stade de France”. Ο 22χρονος παίκτης της Πάφου εκτιμάται ότι πωλείται 4.000.000 ευρώ και βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο της Σάλτσμπουργκ», καταλήγει το ρεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ