aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣτο «Παπαδόπουλος» με φάρο τις επιτυχίες κόντρα στους μεγάλους

Στο «Παπαδόπουλος» με φάρο τις επιτυχίες κόντρα στους μεγάλους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Χωρίς τους τιμωρημένους Ζίβουλιτς και Μπάκαρντ θα παραταχθεί απόψε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Πάφος FC. Ούτε ο Ζαχαρίου είναι εντελώς έτοιμος για να ξεκινήσει την αναμέτρηση. Θέση βασικού διεκδικούν ο Καρώ με τον Φιλιώτη.

Ακόμη, ο Ζέλικο Κόπιτς δεν θα είναι ούτε αυτός στον πάγκο, λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η παφιακή ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να μπει χαλαρά στο παιχνίδι, αντίθετα καλείται να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να επαναλάβει τον εαυτό της. Στα τελευταία ματς παρουσιάζεται σε ψηλές ταχύτητες και κόντρα στην Ανόρθωση θα προσπαθήσει να παρουσιάσει τον καλύτερό της εαυτό.

Το παιχνίδι στο «Αντώνης παπαδόπουλος» είναι εξαιρετικά δύσκολο, γιατί οι γηπεδούχοι είναι ανεβασμένοι, θέλουν τη νίκη για να μην χάσουν την επαφή τους με τις ομάδες του πρώτου γκρουπ, οπόταν αντιλαμβάνεται κάποιος ότι θα χρειαστεί όλοι οι παίκτες του Κόπιτς να έχουν καλή απόδοση. Η άμυνα κυρίως θα πρέπει να παρουσιαστεί συμπαγής και ανθεκτική στις επιθέσεις που θα δεχθεί, με τους μέσους να έχουν πολλή δουλειά και τους επιθετικούς να βοηθούν και ανασταλτικά, όταν η αντίπαλός τους έχει την κατοχή της μπάλας.

Η Πάφος FC έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται στα δύσκολα και όλοι στο στρατόπεδό της θεωρούν τη σημερινή αναμέτρηση ως άλλη μια μεγάλη πρόκληση. Με φάρο, λοιπόν, τα πολύ καλά αποτελέσματα – εκπλήξεις κόντρα στους μεγάλους του ποδοσφαίρου μας– θα επιδιώξει και απόψε να έχει βαθμολογικό κέρδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ