aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣτο μικροσκόπιο ο Εμάνουελ Γκέρια

Στο μικροσκόπιο ο Εμάνουελ Γκέρια

Τον αντικαταστάτη του τερματοφύλακα Άλιας Ίβατσιτς, ο οποίος αποχώρησε για προσωπικού λόγους από την ομάδα, ψάχνουν στην Πάφος FC. Ένας εκ των υποψηφίων είναι ο 23χρονος Ιταλός κίπερ Εμάνουελ Γκέρια, ο οποίος περνά από δοκιμαστικά και αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί για ν’ αποτελέσει εναλλακτική λύση του Γιαν Κόπριβετς.

Στο χθεσινό φιλικό τεστ των νεοφώτιστων με αντίπαλο την Πέγεια 2014 στο οποίο πήραν χρόνο συμμετοχής κυρίως Κύπριοι νεαροί παίκτες, ο Γκέρια αγωνίστηκε ως βασικός και δέχθηκε δύο γκολ (3-2). Η απόφαση για τον νεαρό τερματοφύλακα που στην περσινή σεζόν ήταν στο ρόστερ της Τραπάνι Κάλτσιο (Γ’ Κατηγορία Ιταλίας), εναπόκειται στον προπονητή της Πάφος FC, Λούκα Έλσνερ.

Εν τω μεταξύ, όπως ενημέρωσε η διοίκηση των μπλε, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν διαλέξει αριθμούς για την αγωνιστική τους φανέλα και υπολείπονται ακόμη ένα – δύο σημαντικοί αριθμοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ