aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣτο Μακάρειο με €15 το κανονικό και €10 το μαθητικό

Στο Μακάρειο με €15 το κανονικό και €10 το μαθητικό

Η Πάφος ενημερώνει για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 20/10 στις 19:00.

«Εκτός έδρας αναμέτρηση για την αγαπημένη μας ομάδα στη Λευκωσία και το “Μακάρειο” Στάδιο απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, με μοναδικό στόχο να δώσουμε συνέχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματα!

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει σήμερα Τετάρτη (16/09) μέχρι την Παρασκευή 18/09 από τις 9:30 έως και τις 17:00, στα γραφεία της ομάδας μας στην οδό Λόρδου Βύρωνος 2! Εισιτήρια θα προπωλούνται και στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα αλλά για την αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, προτείνουμε την αγορά μέσω της προπώλησης», τονίζεται σε ανακοίνωση και καταληκτικά αναφέρεται.

«Οι φίλαθλοι της Πάφος FC θα έχουν στη διάθεση τους την ανατολική κερκίδα του σταδίου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €15 το κανονικό και €10 το μαθητικό. Απαραίτητη η παρουσίαση της κάρτας φιλάθλου»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ