aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣτο Δασάκι βρήκε τη χαμένη ταυτότητά της

Στο Δασάκι βρήκε τη χαμένη ταυτότητά της

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στο Δασάκι της Άχνας βρήκε τη χαμένη της ταυτότητα η Πάφος FC. Βρήκε και την πυξίδα που θα την οδηγήσει σε καλύτερες μέρες. Ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα της Πάφου αγωνίστηκε φανέρωσε τις δυνατότητές της και την ποιότητα που διαθέτει, στέλνοντας το μήνυμα πως έρχονται καλύτερες μέρες.

Με την εκτός έδρας νίκη και τους 17 βαθμούς που συγκέντρωσε έως τώρα, έβαλε γερά θεμέλια για να μείνει μακριά από περιπέτειες. Μπορεί ο στόχος για είσοδο στην πρώτη εξάδα να έχει χαθεί, όμως απομένουν άλλοι δύο. Ο πρώτος έχει να κάνει με την παραμονή της ομάδας στην Α’ Κατηγορία και είναι εφικτός, εφόσον δώσουν συνέχεια οι ποδοσφαιριστές στις καλές τους εμφανίσεις. Ο δεύτερος είναι μέσα από τα παιχνίδια της πρώτης και δεύτερης φάσης να ετοιμαστεί καλύτερα το έδαφος για τη νέα σεζόν.

Η προσοχή τώρα είναι στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, στο οποίο η ομάδα της Πάφου ευελπιστεί πως θα έχει και περισσότερη προσέλευση οπαδών της στο γήπεδο. Πλην των μόνιμα απόντων το τελευταίο διάστημα, οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι. Ο τεχνικός της Πάφου θα έχει στη διάθεσή του τους Καμπράλ και Βα, ενώ κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι στην αποστολή οι Νέμετς και Μπεριγκό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ