aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣτιβ: «Σκληρό παιχνίδι, δείξαμε πάθος και θέληση στο τέλος»

Στιβ: «Σκληρό παιχνίδι, δείξαμε πάθος και θέληση στο τέλος»

Στην αλλαγή του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας οφείλονται τα λεπτά που έχασαν τον έλεγχο του αγώνα, όπως εξήγησε ο προπονητής της Πάφος FC Στιβ Κωνσταντινίδης, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της ΕΝΠ. Τόνισε παράλληλα πως το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων τους βοήθησε να βγάλουν πάθος και θέληση για τη νίκη στα τελευταία λεπτά.

Όσα δήλωσε ο Στιβ Κωνσταντινίδης:

Αρχικά είπε: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Τις δέκα τελευταίες μέρες μου έδωσαν τα πάντα. Καλή συνέχεια στην ΕΝΠ, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και στους ιδιοκτήτες της Πάφου, τους οποίους ευχαριστώ για την ευκαιρία. Θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, δυσκολευτήκαμε στο τέλος αλλά τα καταφέραμε».

Για τα αγωνιστικά κενά διαστήματα: «Δεν νομίζω ότι είχαμε κενά. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι υπάρχουν στιγμές που θα έχεις την κατοχή και στιγμές που όχι. Δεν νομίζω να δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες ο αντίπαλος και να χρειάστηκε ο Ρούτκο να κάνει κάποια επέμβαση. Δεν μπορείς να πας με την ίδια ταχύτητα για 90 λεπτά. Είχαμε κάποια λεπτά που δεν ελέγχαμε το παιχνίδι όπως θα θέλαμε. Μην ξεχνάτε όμως ότι έχουμε αλλάξει το στυλ παιχνιδιού μας, το σύστημα και οι παίκτες ακόμα προσπαθούν να μπουν στον δικό μου ρυθμό».

Για την φιλοσοφία του: «Παλιά ήμασταν ευχαριστημένοι με την κατοχή μπάλας, την κατοχή χωρίς ουσία. Αυτό εμένα δεν μου αρέσει. Θέλουμε να κάνουμε εμείς τις ερωτήσεις στους αντιπάλους και όχι το αντίθετο. Με το σκληρό παιχνίδι που μας έδωσε το Παραλίμνι κερδίσαμε στα τελευταία λεπτά, δείξαμε πάθος και θέληση για τη νίκη. Ο Μέρφι έχει πολλά να δώσει ακόμα. Κάθε παιχνίδι θα βελτιώνεται και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτόν σήμερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ