aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣτηβ ενόψει ΑΕΛ-Πάφος FC: «Οι ομάδες μου έχουν αυτό το χαρακτηριστικό»

Στηβ ενόψει ΑΕΛ-Πάφος FC: «Οι ομάδες μου έχουν αυτό το χαρακτηριστικό»

«Όλες οι ομάδες μου έχουν αυτό το χαρακτηριστικό, θα παλέψουμε κάθε αγώνα ως το τελευταίο λεπτό», δήλωσε ο Στηβ Κωντσταντινίδης σε βίντεο που αναρτήθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Πάφος FC, ενόψει του σημερινού παιχνιδιού με την ΑΕΛ στο Τσίρειο.

Ο Αγγλοκύπριος προπονητής θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των γαλάζιων, καθώς κλίθηκε να αντικαταστήσει τον Ντιμίτρο Μιχαϊλένκο. Ακολουθούν οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις, όπου μεταφράστηκαν στο βίντεο.

Αρχικά συγχαρητήρια για τη θέση του προπονητή. Ήταν ξαφνική απόφαση για εσάς;
«Η αλήθεια, ναι, καθώς δεν ήρθα για προπονητής, αλλά για υποστήριξη προς τον Ντίμα (σ.σ.: Μιχαϊλένκο). Η ομάδα χρειαζόταν κάποιον που να τη γνωρίζει όπως και τους παίκτες και αυτός ήμουν εγώ. Όταν λοιπόν μου έγινε η πρόταση ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να ηγηθώ της Πάφος FC και φυσικά θα κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχει η ομάδα».

Πόσο αισιόδοξος είσαι για τη συνέχεια;
«Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, τώρα έχουμε μπροστά μας μια πολύ καλή ομάδα, την ΑΕΛ, αλλά το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στους παίκτες όλη την εβδομάδα είναι πως σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε τους αντιπάλους και θα παλέψουμε σίγουρα. Όλες οι ομάδες που έχουν αυτό το χαρακτηριστικό, θα παλέψουμε κάθε αγώνα ως το τελευταίο λεπτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ