aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣτηβ: «Δεν το βάζουμε κάτω για εξάδα»

Στηβ: «Δεν το βάζουμε κάτω για εξάδα»

Παρά την ήττα της Πάφος FC στο ντεμπούτο του, ο Στηβ Κωνσταντινίδης ήταν ευχαριστημένος από τους παίκτες του, όχι όμως από το αποτέλεσμα.

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ και στον Ντούσαν Κέρκεζ, που έφτιαξε πολύ καλή ομάδα και της αξίζει να βρίσκεται εκεί που είναι (σ.σ.: πρώτη θέση). Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε τρεις-τέσσερις ευκαιρίες, που δεν χάνονταν. Παρά το ότι δεν το συνηθίζω όταν χάνουμε, θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Η προσπάθεια ήταν εξαιρετική όλη την εβδομάδα. Νομίζω σήμερα δείξαμε ότι είμαστε εδώ και θα γινόμαστε καλύτεροι. Δεν το βάζουμε κάτω για την εξάδα, έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μην ξεχνάμε ότι ο Άλβαρες έχει καιρό να αγωνιστεί, ο Πάντσεον προέρχεται από τραυματισμό. Δεν είμαι ευχαριστημένος που χάσαμε, αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Δεν το λέω όταν χάνουμε όμως τώρα θα πω συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση. Μας έλειπαν κάποια στοιχεία στα προηγούμενα ματς. Χάσαμε γιατί δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Αυτό που έδωσαν οι παίκτες μου είναι το μίνιμουμ που ζητώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ