aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣτηρίζοντας τον Κόπιτς για το «διπλό»...

Στηρίζοντας τον Κόπιτς για το «διπλό»…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Καιρός για νίκη…», λένε στην Πάφος FC και πιστεύουν πως μπορούν να κερδίσουν την ΑΕΛ στη Λεμεσό και να κάνουν μια νέα αρχή, μετά από κάποια αποτελέσματα που δεν άρεσαν. Οι δύο ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Εθνικό έφεραν μια μουρμούρα, με το βάρος να πέφτει στους ώμους του Ζέλικο Κόπιτς. Ο Κροάτης προπονητής κατακρίθηκε έντονα, όμως τυγχάνει της εμπιστοσύνης των Ρώσων επενδυτών, οι οποίοι δεν θεωρούν πως μια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία μπορεί να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Από την άλλη ο Ζέλικο Κόπιτς πιστεύει στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του και τους έχει στείλει το μήνυμα πως κόντρα στην ΑΕΛ, μπορούν να κάνουν το «διπλό».

Θα είναι εκτός οι Βαλεριάνος και Αραγιούρι, επιστρέφει ο Φιλιώτης, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Πανός και Νέμετς που συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών.  Υπάρχουν ακόμη κάποια εικοσιτετράωρα για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Τόρες, αν και δύσκολα μάλλον μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν ο προπονητής του. Με τις υποχρεωτικές απουσίες, είναι φανερό πως κάποιοι άλλοι θα πάρουν ευκαιρίες, οπόταν αναμένεται πως όσοι αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ενδεκάδα θα έχουν αυξημένο κίνητρο.

Μέσα από τα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα της Πάφου, έχει διαφανεί πως υπάρχουν δυνατότητες. Κάποιες αξιοποιήθηκαν, κάποιες όμως όχι, υπάρχει όμως μια σειρά αγώνων στους οποίους το συγκρότημα του Ζέλικο Κόπιτς μπορεί να κερδίσει βαθμούς και γενικά να ανασυνταχθεί για τη συνέχεια. Προς το παρόν η έγνοιά τους είναι στην καλύτερη προετοιμασία για τον επερχόμενο αγώνα και στο πώς θα αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες για να βγουν κερδισμένοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ