aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣτην Πάφος FC ο «μαθητής» του Βεγκέρ

Στην Πάφος FC ο «μαθητής» του Βεγκέρ

Σε άλλη μία μετεγγραφή προχώρησαν στην Πάφος FC, θέλοντας να ισχυροποιήσουν το ρόστερ. Με πάσα μυστικότητα, οι παράγοντες της ομάδας έφεραν χθες στην Κύπρο τον 22χρονο Ρουμάνο μεσοεπιθετικό Βλαντ Μίχαϊ Ντράγκομιρ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Βίρτους Εντέλα. Στον ιταλικό σύλλογο (Β΄Κατηγορία) αγωνίσθηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν (17 αγώνες, 1 γκολ).

Προηγουμένως και πιο συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2018, έπαιξε στην Περούτσια (71 αγώνες, 2 γκολ). Αξίζει να σημειωθεί πως σε πολύ πιο νεαρή ηλικία, θεωρείτο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Ρουμανία. Από την Τιμισοάρα, είχε μετακομίσει στην Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2016, μετρώντας αρκετές συμμετοχές στις ομάδες Κ18 και Κ23 κατά τα τρία χρόνια παραμονής στους «κανονιέρηδες». Μάλιστα, συμμετείχε και σε αγώνες της πρώτης ομάδας υπό τις οδηγίες του Αρσέν Βενγκέρ.

Είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες νέων της Ρουμανίας μέχρι την Εθνική Ελπίδων. Θα εγγραφεί άμεσα στην Πάφος FC αφού συμφώνησε για διετές συμβόλαιο και θα πάρει θέση στον κατάλογο Β΄.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ