aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Στην Πάφο τουρνουά με Λίβερπουλ, Ρεάλ, Μίλαν και Μάντσεστερ Σίτι»

«Στην Πάφο τουρνουά με Λίβερπουλ, Ρεάλ, Μίλαν και Μάντσεστερ Σίτι»

Για το «Korantina Cup» που διοργανώνει η Πάφος FC μίλησε ο Πρόεδρος της παφιακής ομάδας Ρομάν Ντουμπόφ στη σελίδα της. Ο Ρώσος πρόεδρος αποκάλυψε στη συνέχεια την πρωτοβουλία που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο. Όπως ανέφερε θα διοργανώσουν τουρνουά με ομάδες νέων της Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Μάντσεστερ Σίτι στην Πάφο.

Όσα δήλωσε ο Ρομάν Ντουμπόφ:

Ακούσαμε ότι θα διοργανώνετε τουρνουά στην Πάφο;

«Αυτό είναι σωστό. Αυτή τη στιγμή ολοκληρώνουμε την προετοιμασία για το Korantina Cup που θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα. Το τουρνουά θα φιλοξενήσει 6 ομάδες , συμπεριλαμβανομένης της Brentford FC και της ομάδας της Ισπανικής Ένωσης Ποδοσφαιριστών (AFE), η οποία θα αποτελείται από ελεύθερους Ισπανούς ποδοσφαιριστές μέλη της εν λόγω Ένωσης. Θέλουμε να το διοργανώνουμε σε τακτική ετήσια βασηκαι χάρη στον μακροχρόνιο χορηγό και συνεργάτη μας Korantina Homes, ο οποίος μας βοηθά με τη διοργάνωση, έχουμε αυτή τη συναρπαστική ευκαιρία. Θέλουμε να είναι μια διεθνής διοργάνωση και ίσως την επόμενη χρονιά να την επεκτείνουμε σε μεγαλύτερο αριθμό ομάδων.

Μια άλλη πρωτοβουλία θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο. Θα διοργανώσουμε τουρνουά με ομάδες νέων στην Πάφο με ομάδες νέων όπως η Liverpool FC, η AC Milan, η Real Madrid και η Manchester City, που έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ