aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Στην Κύπρο ο Γκρέγκορ Μπαζντ»

«Στην Κύπρο ο Γκρέγκορ Μπαζντ»

Στις προπονήσεις της Πάφος FC αναμένεται να ενταχθεί εντός των επόμενων ημερών ο Σλοβένος Γκρέγκορ Μπαζντ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα snportal.si, η οποία όπως αναφέρει θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, υπό τις οδηγίες του επίσης Σλοβένου Ντάρκο Μίλανιτς, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν.

Πρόκειται για 27χρονο αριστερό ακραίο επιθετικό, που όμως μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο, αλλά και ως κεντρικός επιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Τσέλιε (Σλοβενίας), Μάριμπορ (Σλοβενίας) και Νοβάρα (Ιταλίας). Με τη φανέλα της Μάριμπορ έχει αγωνιστεί σε 117 ματς (81 εξ αυτών με τον Μίλανιτς ως προπονητή) και έχει πετύχει 26 γκολ.

Το δημοσίευμα:

Ο Μπαζντ πάει στην Κύπρο

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Μπαζντ να υπογράφει στην Μπράβο (Σλοβενίας). Παρά το γεγονός μάλιστα πως ο 27χρονος προπονήθηκε με την ομάδα, τελικά δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το όνομα του συνδέθηκε μετεγγραφικά με ομάδες στη Σερβία, την Κροατία, τη Βοσνία, τη Νότια Κορέα, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται θα συνεργαστεί ξανά με τον πρώην προπονητή του Ντάρκο Μίλανιτς. Όπως ξέρουμε ο Μίλανιτς υπόγραψε πριν λίγες ημέρες συμβόλαιο δύο χρόνων με την κυπριακή Πάφος FC.

Ο Γκρέγκο Μπαζντ αναμένεται σύντομα να ενταχθεί στις προπονήσεις της κυπριακής ομάδας, η οποία τερμάτισε στην έβδομη θέση στο περσινό πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ