aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Στην κορυφή της λίστας κυπριακής ομάδας ο Σιντιαχού Σαλαλίτς»

«Στην κορυφή της λίστας κυπριακής ομάδας ο Σιντιαχού Σαλαλίτς»

Στην κορυφή της μετεγγραφικής λίστας του Ντάρκο Μίλανιτς και της Πάφος FC βρίσκεται ο Σιντιαχού Σαλαλίτς, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας sports.walla.co.il. Το συμβόλαιο του με την Χάποελ Μπερ Σεβά έληξε και το όνομα του έχει προκαλέσει ενδιαφέρον τόσο από το Ισραήλ αλλά και από την Κύπρο, και συγκεκριμένα την παφιακή ομάδα.

Πρόκεται για 30χρονο ακραίο επιθετικό, με καταγωγή από την Αιθιοπία, ο οποίος έχει πάρει την ισραηλινή υπηκοότητα, αφού από μικρός μετακόμισε στη γειτονική χώρα. Έχει συνεργαστεί με τον προπονητή της Πάφος FC Ντάρκο Μίλανιτς στην Μάριμπορ, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης σε Μακάμπι Χάιφα, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Χάποελ Άκρε και Κιριάτι Σιμόνα.

Το δημοσίευμα:

Πληροφορίες στο Ισραήλ αναφέρουν πως ο Σιντιαχού Σαλαλίτς βρίσκεται στη λίστα της Πάφος FC. Ο προπονητής της Ντάρκο Μίλανιτς, που υπόγραψε πρόσφατα, έχει προπονήσει τον ποδοσφαιριστή στο παρελθόν στην Μάριμπορ, και έχει βάλει το όνομα του 30χρονου εξτρέμ στη λίστα των υποψηφίων του για ενίσχυση του ρόστερ.

Το συμβόλαιο του Σαλαλίτς με την Χάποελ Μπερ Σεβά έληξε, μετά από μια σεζόν στην οποία πέτυχε δύο γκολ, και το όνομα του έχει προκαλέσει ενδιαφέρον πολλών ομάδων της λίγκας. Την ίδια ώρα, υπάρχει ενδιαφέρον από την Πάφος FC, που πέρσι τερμάτισε στην έβδομη θέση του κυπριακού πρωταθλήματος.

Στο παρών στάδιο, δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Ο Μίλανιτς θα πάρει την απόφαση του τις επόμενες ημέρες για το ποιος θα αποκτηθεί, με τον Σαλαλίτς να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Αν τελικά επιλεχθεί θα λάβει και επίσημη πρόταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ